ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το λάθος που κάνεις με το ρουζ και σε μεγαλώνει, σύμφωνα με τον makeup artist της Jennifer Lopez

Matt Sayles/Invision/AP

Ένα πέρασμα με το πινέλο ή απλά λίγες ταμποναριστές κινήσεις στα μάγουλα- αν προτιμάς τις πιο κρεμώδεις υφές, αρκούν να δώσουν ένα χρώμα υγείας στο πρόσωπο κάθε γυναίκας. Το ρουζ είναι αυτό που μπορεί να ζωντανέψει και να δώσει λάμψη σε κάθε μακιγιάζ για αυτό είναι σταθερά μέσα στα must have καλλυντικά κάθε νεσεσέρ.

Βέβαια, το γεγονός, οτι το χρησιμοποιείς εδώ και χρόνια, δε σημαίνει πως το κάνεις σωστά. Πάντα θα υπάρχουν λάθη αλλά και τα σωτήρια tips των makeup artists που μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη ρουτίνα και φυσικά  το μακιγιάζ σου.

Αυτή τη φορά, ο Scott Barnes, ο makeup artist της Jennifer Lopez, αποκαλύπτει το λάθος που πρέπει να αποφύγει κάθε γυναίκα στο μακιγιάζ της αν θέλει να μην προστίθενται extra χρόνια στην ηλικία της. (Ποια θέλει; #ρητορικό)

 

«Το να απλώνεις το ρουζ περιμετρικά των ζυγωματικών σου aka αρκετά στην άκρη του προσώπου σου, σαν να κάνεις contouring με το ρουζ, μπορεί να σε κάνει να δείχνεις μεγαλύτερη. Η μόνο φορά που «επιτρέπεται» να απλώνεις το ρουζ τόσο μακριά από τα μάγουλά σου είναι σε περίπτωση που κάνεις μία φωτογράφιση editorial ή fashion shooting για κάποιο σκοπό. Ακόμη, η επιλογή του σωστού ρουζ επίσης μπορεί να σε κάνει να δείχνεις νεότερη». Κι αν κρίνουμε από το λαμπερό μακιγιάζ της Jennifer Lopez που επιμελείται ο ίδιος, δεν έχουμε περιθώριο να μην τον εμπιστευτούμε.