ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το κραγιόν που σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου

Έχεις άπειρα κραγιόν στο μπουντουάρ (και πεταμένα σε κάθε τσάντα σου), αλλά ακόμα δυσκολεύεσαι να βρεις αυτό το ένα, που σου ταιριάζει περισσότερο; Κανένα άγχος, τα άστρα και τα ζώδια μπορούν να αποφασίσουν για σένα. Ή απλά για να είμαι πιο σωστή, η Maybelline. Σου εξηγώ παρακάτω αναλυτικά.

 

 

Το 2021, η αστρολογία έγινε μια διασκεδαστική μορφή «ψυχοθεραπείας»- ιδιαίτερα της γενιάς των Gen Z και Millennials- και κάπως έτσι, η Maybelline αποφάσισε να δημιουργήσει μία limited edition συλλογή κραγιόν- που ακούει στο όνομα Into The Zodiac των κραγιόν SuperStay Matte Ink και Ink Crayon προκειμένου να μας μυήσει στο κόσμο της, προσφέροντας το lip look που ταυτίζεται με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πεις το ζώδιό σου και να ακολουθήσεις τις «συμβουλές» των πλανητών. Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου θα σε βοηθήσουν να βρεις την ιδανική απόχρωση κραγιόν. Μετά την εφαρμογή του δικού σου κραγιόν SuperStay, το χρώμα των χειλιών σου γίνεται η πηγή δύναμής σου, που μπορεί να αλλάξει την ενέργειά σου. Δες τη φωτό παρακάτω.

Tα SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick & Ink Crayon, προσφέρουν άψογο ματ αποτέλεσμα για όλη τη διάρκεια της ημέρας, κυκλοφορούν σε 12 νέες αποχρώσεις – μια απόχρωση για κάθε ζώδιο- και μία super fun συσκευασία με αστερισμούς του
ζωδιακού κύκλου. Βρες το δικό σου και express yourself with no limits!

Εγώ πάντως, βρήκα το δικό μου κραγιόν- Ταύρος εδώ:

 

 

Extra Tip: Ο τρόπος εφαρμογής τους είναι εξαιρετικά απλός, κάνοντας skip αν θέλεις, ακόμη και το μολύβι χειλιών στο περίγραμμα των χειλιών σου.