ΜΑΛΛΙΑ

Το κόλπο της Kate Middleton για τέλειο κότσο μπορείς να το κάνεις κι εσύ

Είσαι ήδη πεπεισμένη ότι η Kate Middleton δεν δυσκολεύεται καθόλου να είναι τόσο κομψή όσο αρμόζει σε μία Δούκισσα. Κάθε της εμφάνιση είναι άρτια σε outfit και beauty look και πιθανότατα να σκέφτεσαι ότι όλο αυτό είναι αποτέλεσμα πολύ κόπου και μεγάλης προετοιμασίας.

Η Kate Middleton όμως φαίνεται ότι είναι μία από εμάς και ξέρει καλά να κερδίζει χρόνο με απλά στιλιστικά κόλπα αλλά και άλλα που αφορούν στα μαλλιά και το μακιγιάζ της. Η πρόσφατη εμφάνισή της στην Ολλανδία, η Kate εμφανίστηκε με ένα άψογο bun που συμπλήρωνε με τον πιο ”ladylike” τρόπο το powder blue ταγιέρ που επέλεξε.

 

Η είδηση όμως δεν είναι ότι για ακόμα μία φορά η Δούκισσα του Cambridge είναι υπέρκομψη αλλά πόσο εύκολο είναι να κάνεις κι εσύ έναν τέτοιο κότσο. Το μυστικό δεν είναι άλλο από τον φιλέ. Θυμάσαι αυτό το μαύρο δίχτυ που έβαζε στα μαλλιά της η γιαγιά σου ή που σου επέβαλλε η δασκάλα του μπαλέτου όταν ήσουν μικρή;

 

Αυτό το αξεσουάρ μαλλιών που -ίσως δεν έχεις σε υπόληψη- μπορεί να κάνει ακόμα και τον πιο απλό κότσο να δείχνει τέλειος. Συγκρατεί όλα εκείνα τα τριχάκια που πετάνε και κρατά τον κότσο σταθερό για ένα sleek αποτέλεσμα. To chic bun συνδύασε με ένα διακριτικό μακιγιάζ με focus στα μάτια και μία nude απόχρωση για τα χείλη.

 

Μη μου πεις ότι δεν θα δοκιμάσεις το κόλπο με το φιλέ; Ψάξε να βρεις τον πιο λεπτό και σε χρώμα κοντά σε αυτό των μαλλιών σου για να μη φαίνεται.