ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το κόλπο με το τσιμπιδάκι για τα μαλλιά για τέλειο (και εύκολο) cat eye look

Christian Vierig/Getty Images

Δεν είναι λίγα τα πράγματα που σ’ αυτή τη ζωή (και πιο συγκεκριμένα στον beauty κόσμο) δεν θέλουν κόπο, αλλά τον τρόπο τους. Κάπως έτσι, στο feed μας στο Instagram και το Facebook, «ξεπετάγονται» κατά καιρούς μικρά videos με διάφορα beauty, hair και makeup tricks. Για το TikTok δεν κάνω λόγο, γιατί το θεωρώ το βασίλειο των hacks ομορφιάς και όχι μόνο. Από εκεί και το σημερινό trick με το τσιμπιδάκι μαλλιών, που αποδεικνύει περίτρανα πως εκτός από σωτήριο στα μαλλιά μας, μπορεί να φανεί άκρως χρήσιμο και στο μακιγιάζ μας.

 

Αν λοιπόν είσαι αρχάρια, δεν έχεις σταθερό χέρι ή σε κάθε περίπτωση, δυσκολεύεσαι με το eyeliner και την τέλεια- που ποτέ δεν είναι τέλεια- γραμμή στο cat eye look, αυτό το trick ίσως σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εύκολα και απλά. Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι ένα από τα τσιμπιδάκια για τα μαλλιά που έχεις σχεδόν σε κάθε τσάντα σου (#storyofmylife).

Το κόλπο με το τσιμπιδάκι για τα μαλλιά για τέλειο (και εύκολο) cat eye look

Τα πράγματα είναι απλά στην εκτέλεσή τους: Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να απλώσεις μία γενναιόδωρη ποσότητα eyeliner στο τσιμπιδάκι στην άκρη του (στο σημείο που κάνει τη γωνία) και να το ακουμπήσεις αμέσως στην εξωτερική γωνία των ματιών σου (εκεί που θα έκανες τη γωνία του cat eye look σου).

Το τσιμπιδάκι στην ουσία λειτουργεί ως ένα είδος στάμπας, δημιουργώντας το περίγραμμα της γωνίας του cat eye look. Στο τέλος, γέμισε με το eyeliner για να την τελειοποιήσεις.

Από τη θεωρία στην πράξη: Στο παρακάτω video θα δεις όλες τις παραπάνω οδηγίες στην πράξη. Πάτα play!