ΜΑΛΛΙΑ

Το κόλπο με το άρωμα μαλλιών για να διαρκεί περισσότερο

Pexels

Το άρωμα μαλλιών είναι αυτό το extra προϊόν στη ρουτίνα ομορφιάς μας, που δεν ξέραμε πως το είχαμε ανάγκη μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε. Ο βασικότερος λόγος που το λατρεύουμε; Είναι ίσως ο πιο γρήγορος τρόπος να μυρίζουμε όμορφα από την κορυφή έως τα νύχια, ενισχύοντας το άρωμά μας και φυσικά, να κάνουμε τα μαλλιά μας να μυρίζουν φανταστικά ανάμεσα στα λουσίματα.

Κι αν είσαι fan της beauty στήλης, θα γνωρίζεις ήδη πως τα αρώματα για τα μαλλιά έχουν σχεδιαστεί ειδικά γι αυτή την περιοχή  (δηλαδή για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής) και δεν περιέχουν συστατικά που μπορεί να προάγουν το φριζάρισμα ή να προκαλούν αφυδάτωση στην τρίχα.

Μάλιστα, σε σχέση με τα «κανονικά» αρώματα, περιέχουν χαμηλότερη περιεκτικότητα σε οινόπνευμα, επομένως είναι ασφαλή για τα μαλλιά σας. Τα περισσότερα έχουν ως βάση τους το νερό, επομένως, δεν θα βαρύνουν τα μαλλιά, ενώ κάποια, μεταξύ άλλων, περιέχουν και θρεπτικά συστατικά.

Ποιο είναι όμως το κόλπο που θα κάνει το άρωμα των μαλλιών σου να διαρκεί περισσότερο και τα μαλλιά σου ακόμη πιο μυρωδάτα;

Την απάντηση τη βρήκαμε στο λογαριασμό του αγαπημένου μας brand Gisou. Όπως θα δεις στο παρακάτω video, αντί να ψεκάσει κανείς το αγαπημένο άρωμα κατευθείαν στα μαλλιά του, μπορεί να ψεκάσει μ’ αυτό τη βούρτσα και μετά μ’ αυτή να χτενίσει τα μαλλιά του.

Μ’ αυτόν τον τρόπο γίνεται πιο ομοιόμορφη κατανομή, ενώ επιτυγχάνεται μία «ονειρική εμπειρία αρώματος που διαρκεί».

Το κόλπο με το άρωμα μαλλιών που αξίζει να γνωρίζεις

Για την ιστορία, στο video θα δεις να ψεκάζεται το Gisou Honey Infused Hair Perfume, ένα διακριτικό άρωμα για τα μαλλιά εμπλουτισμένο με μέλι Mirsalehi από τον Κήπο των Μελισσών της Mirsaleh, με σύνθεση που αναζωογονεί και αρωματίζει τα μαλλιά με το εμβληματικό fragrance της Gisou.