ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το κόλπο με την κρέμα ματιών που αν λατρεύεις το eyeliner πρέπει να γνωρίζεις

/violette_fr Instagram

Υπάρχουν τα κορίτσια που τους αρέσει να κινούνται σε safe επιλογές στο μακιγιάζ τους. Λίγο μαύρο μολύβι στα μάτια, mascara, ρουζ, κραγιόν. Υπάρχουν κι αυτά που- πόσο μάλλον με τη καραντίνα- άρχισαν να πειραματίζονται ολοένα και περισσότερο με το μακιγιάζ τους.

Ξέφυγαν από τα κλασικά, δοκίμασαν νέες τεχνικές, αποχρώσεις που πίστευαν πως δεν θα τους ταίριαζαν στο makeup look τους. Αν μόλις αναγνώρισες τον εαυτό σου σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία, τότε αυτό το θέμα σε αφορά άμεσα. Γιατί α) μόλις βρήκες το επόμενο μακιγιάζ που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις και β) θα μάθεις το πιο τέλειο κόλπο με την κρέμα ματιών σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις update την κλασική γραμμή με το μαύρο eyeliner.

 

Και για όλα τα παραπάνω δεν θα ήμασταν τόσο σίγουρες, αν δεν τα έλεγε- καλύτερα έδειχνε- ένα από τα beauty girls που λατρεύουμε να ακολουθούμε στο Instagram για το στιλ, την αισθητική και τα beauty tips της, η Violette.

Με αφορμή ένα tutorial video που ετοίμασε για το Allure, η ταλαντούχα makeup artist και global beauty director της Estée Lauder, έδειξε step- by-step πώς πετυχαίνει ένα μπλε μεταλλικό winged eyeliner, όχι με ένα προϊόν αλλά, χρησιμοποιώντας μικρά κομματάκια foil.

Το tip της Violette

Στην αρχή, δημιούργησε μία μαύρη γραμμή με το eyeliner και στη συνέχεια, πάνω σε αυτή, εφάρμοσε το μπλε foil χρησιμοποιώντας την κρέμα ματιών της!  Πάτα play στο βίντεο και σου εξηγώ παρακάτω.

Στην ουσία η Violette χρησιμοποίησε την κρέμα ματιών ως κόλλα για το μπλε κομματάκια foil που τοποθέτησε πάνω στα μάτια της. Με μικρές, απαλές κινήσεις, αφού έβαλε λίγη ποσότητα κρέμας ματιών σε μία μπατονέτα, την άπλωσε, δημιουργώντας σταδιακά αυτό το υπέροχο μεταλλικό μπλε winged eyeliner. Διόρθωσε τυχόν ατέλειες, περνώντας την μπατονέτα με λίγο νεράκι micellar.