ΜΑΛΛΙΑ

To κόλπο για να δώσεις extra όγκο στα λεπτά μαλλιά σου

Launchmetrics Spotlight

Τα φυσικά ίσια, λεπτά μαλλιά μπορεί να ακούγονται το πιο ιδανικό hair-σενάριο, όμως, δεν είναι λίγες οι φορές- μην πω όλες- που δείχνουν- από προσωπική εμπειρία μιλώντας- συνεχώς flat (για να μην μιλήσω για το κεφάλαιο χαλαρά waves που τουλάχιστον στο δικό μου κεφάλι, εξαφανίζονται μέσα σε μία ώρα).

Ο περισσότερος όγκος και υφή είναι τα πιο βασικά ζητούμενα για κάθε κορίτσι που έχει λεπτά μαλλιά και ακόμη μία φορά, οι instagrammers και tiktokers έχουν να μας μυήσουν σε εύκολα beauty hacks που θα μας φέρουν πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουμε μία περιουσία σε προϊόντα ή άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

Πώς θα τα καταφέρουμε; Αυτή τη φορά, η influencer Samira Safi έρχεται να μοιραστεί το δικό της tip μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram για το πώς πετυχαίνει περισσότερο όγκο στα λεπτά μαλλιά της, προκειμένου να δείξουν να δείξουν πιο «γεμάτα» και πυκνά. 

Πάτα play στο παρακάτω video για να τα δεις όλα στην πράξη και σου εξηγώ παρακάτω αναλυτικά:

Το κόλπο για να δώσεις περισσότερο όγκο στα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που θέλεις να ακολουθήσεις το συγκεκριμένο hack θα χρειαστείς:

Μία φαρδιά κορδέλα μαλλιών

Μία χτένα λισουάρ

Ένα σεσουάρ

Μία λακ

How To: Αρχικά, ψέκασε με τη λακ τη χτένα- προκειμένου να περιορίσεις το φριζάρισμα στα μαλλιά σου- και χτένισέ τα με φορά προς τα πίσω. Στη συνέχεια, φόρεσε τη κορδέλα στα μαλλιά σου, ως συνήθως. Ψέκασε με τη λακ για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα και με τη χτένα χτένισε το μπροστινό μέρος τους. Σ’ αυτό το σημείο, χρησιμοποίησε το σεσουάρ δίνοντας πάλι έμφαση στο μπροστινό μέρος. Μ’ αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεις ένα πιο σταθερό αποτέλεσμα στο τέλος. Περίμενε μερικά λεπτά και βγάλε την κορδέλα. Αμέσως, θα δεις τη διαφορά κυρίως στις τούφες των μαλλιών που πλαισιώνουν το πρόσωπό σου.