ΜΑΛΛΙΑ

Το hairstyle από το catwalk του Valentino θα σε κάνει να ζηλέψεις

Το catwalk του Valentino για το χειμώνα του '18 έσφυζε από βικτωριανό ρομαντισμό ανακατεμένο μαεστρικά με πινελιές βουτηγμένες στην pop κουλτούρα. Έντονα σύγχρονα prints έρχονταν σε αντίθεση με τα ρομαντικά που θύμιζαν βικτωριανή εποχή και όλα αυτά συνοδεύονταν από ένα εξαιρετικό beauty look που θα αναλύσουμε αμέσως.

Το beauty look του Valentino κινήθηκε σε 2 βασικές γραμμές όσον αφορά στο μακιγιάζ ενώ στο hairstyle κινήθηκε σε ρομαντικό μεν αλλά με boho επιρροές ύφος. Τα τονισμένα μάτια με τα έντονα χείλη έρχονταν σε αντίθεση με το fresh face των μοντέλων κι όλα ολοκληρώνοντας με ένα ανάλαφρο ίσιο χτένισμα. Αυτό όμως που έκανε τα μαλλιά από το runway του Valentino να ξεχωρίσουν ήταν τα tiny braids στις μπροστινές τούφες της χωρίστρας. Μία ακόμα απόδειξη ότι τα braids θα παραμείνουν κι την επόμενη σεζόν απλά θα τα δεις σε αρκετές εναλλακτικές.

© Getty Images / Ideal Image

Η χωρίστρα στη μέση είναι χαρακτηριστικό του hairstyle του Valentino. Δώσε επίσης προσοχή στο μήκος των μαλλιών. Τα περισσότερα μοντέλα είχαν ένα πολύ μακριά μαλλιά τα οποία τόνωσαν την bohemian αίσθηση που σου άφηναν τα μικροσκοπικά κοτσιδάκια.

© Getty Images / Ideal Image

Τα bushy eyebrows έδεναν άψογα με το χτένσιμα και εμφάνισαν μία πιο ατίθαση εκδοχή του ρομαντικού ύφος από το fashion show.

© Getty Images / Ideal Image

Τα braids σε μία πιο afro -inspired εκδοχή, συνδυασμένα με no makeup look.

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image