ΦΡΥΔΙΑ

Το επόμενο ραντεβού σου για φρύδια θα είναι στη MAC και σου εξηγούμε γιατί

Συγκαταλέγονται στη λίστα με τις hot beauty τάσεις των τελευταίων χρόνων ενώ πρόσφατα αναδείχθηκαν το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου μας (όχι εμείς, οι μελέτες). Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας, είναι αυτά που μπορούν να ορίσουν ακόμη και να αλλάξουν τη συνολική του εικόνα, αυτά που μπορούν να δείξουν τα συναισθήματά μας ακόμη και αν δεν μιλάμε, αυτά που έχουν ταλαιπωρηθεί όσο κανένα άλλο χαρακτηριστικό μας την περίοδο της εφηβείας. Βλέπεις λίγο η εμμονή με το τσιμπιδάκι, λίγο οι τάσεις, λίγο η απειρία και η υπερβολική- χωρίς λόγο- αυτοπεποίθηση πως τα καταφέρνω μόνη μου μια χαρά, έχουν οδηγήσει πολλές από εμάς σε μοιραία λάθη, τα οποία αφενός δεν θέλουμε να θυμόμαστε αφετέρου μας έχουν γίνει μάθημα. (Όπου μάθημα βλέπε το να εμπιστεύεσαι μόνο- ΜΟΝΟ- τους ειδικούς).

Κάπως έτσι, όταν πληροφορήθηκα πως η MAC εγκαινίασε μία ολοκαίνουργια υπηρεσία φρυδιών στα καταστήματά της, δεν γινόταν α) να μην κλείσω ραντεβού για τα φρύδια μου αλλά και β) να μη μοιραστώ την όλη εμπειρία του «brow shaping» με 4 τυχερές που δήλωσαν συμμετοχή στο διαγωνισμό που έτρεξε στο Instagram του Ladylike σε συνεργασία με το αγαπημένο beauty brand.

 

Το ραντεβού με την Ιωάννα, την Ελεονώρα, την Βάνια και τη Δάφνη δόθηκε στο κατάστημα της MAC στο Τhe Mall Athens. Και ήμασταν όλες εκεί, μαζί με τους brow expert της MAC προκειμένου να απολαύσουμε τη νέα υπηρεσία, να μάθουμε μερικά «σωτήρια tips» για την περιποίησή τους και το βασικότερο, να αποκτήσουμε τέλεια, καλοσχηματισμένα φρύδια.

 

 

Αφού μιλήσαμε για τα διάφορα σχήματα φρυδιών και προσώπων, καταλήξαμε σε αυτά που άρεσαν πιο πολύ στην καθεμια και η επιχείρηση τέλειο σχήμα ξεκίνησε…

 

Πρώτη κίνηση, ο καθαρισμός τους με κλωστή ή τσιμπιδάκι, ανάλογα με το πρόσωπο της καθεμιας αλλά και τις ανάγκες των φρυδιών της. «Τα φρύδια μας δεν είναι όμοια και δεν μπορούν να γίνουν εντελώς όμοια» μας τόνισε η Κυριακή. Αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι να μην αφαιρούμε ανεξέλεγκτα τρίχες από τις γωνίες των φρυδιών μας καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να αποβεί μοιραίο για το σχήμα τους.

 

Στη συνέχεια ακολουθεί το τριμάρισμα με το ψαλιδάκι  και το styling aka γέμισμα των φρυδιών μας με τα κατάλληλα προϊόντα κάθε φορά. Μολύβια, μάσκαρα, gel και brow kits τέθηκαν επί του τραπεζιού προκειμένου να προσφέρουν ομοιόμορφη κάλυψη χωρίς ατέλειες στα φρύδια μας μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι και έγινε.

 

«Για να πετύχουμε ένα όσο το δυνατόν πιο φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα στα φρύδια μας, μπορεί να τύχει να χρησιμοποιήσουμε ακόμη και δύο-τρεις κοντινές, αλλά διαφορετικές αποχρώσεις».

 

«Ένα ακόμη σημαντικό σημείο που θα πρέπει να προσέχουν οι γυναίκες είναι η απόχρωση που επιλέγουν στα προϊόντα φρυδιών. Σκοπός είναι η απόχρωση στα φρύδια να μην ξεχωρίζει από αυτή στα μαλλιά, οπότε καλό είναι να κινηθούν κοντά στα χρώματα που έχει το hairlook τους».

 

Όσο για το χρυσό συνδυασμό για ένα άψογο αποτέλεσμα, αυτός δεν είναι άλλος από το μολύβι φρυδιών με τη μάσκαρα, που θα σταθεροποιήσει και θα τιθασσεύσει απαλά τις τρίχες, δημιουργώντας την αντίθεση που θέλει κάθε γυναίκα στα φρύδια της.

 

Τώρα περνάμε στα πρακτικά. Η υπηρεσία διαρκεί περίπου 15 λεπτά και κοστίζει 15 ευρώ, ποσό που μπορείς να εξαργυρώσεις αγοράζοντας όποια προϊόντα MAC θέλεις, όπως το μολύβι που χρησιμοποίησες στα φρύδια σου ή το αγαπημένο σου ματ κραγιόν.

 

 

Κι αν θέλεις να αποκτήσεις τέλειο σχήμα στα φρύδια σου, δεν έχεις παρά α) να κλείσεις το δικό σου προσωπικό ραντεβού στο κοντινότερο MAC κατάστημα  και β)  να αναζητήσεις τα ιδανικά προϊόντα για τα φρύδια σου στο maccosmetics.gr! Και μην ξεχνάς, «Brow Shaping is more than a service, it’s an Art»!

Φωτογραφίες: Φωτεινή Ζαγλάρα