ΑΡΩΜΑ

Το άρωμα που δεν έχει όνομα γιορτάζει του Αγίου Βαλεντίνου. Σκέτος έρωτας

Πώς θα σου φαινόταν αν έδινες εσύ όνομα στο άρωμά σου; Αν έφτανε δηλαδή, ένα #unnamed άρωμα στα χέρια σου που σε «προκαλούσε» να επιστρατεύσεις την οσφρητική μνήμη, τη φαντασία αλλά και το συναίσθημά σου για να του δώσεις εσύ το όνομα που του ταιριάζει; Ένα άρωμα που σε άφηνε ελεύθερη να αποφασίσεις εσύ το όνομά του. Ένα μικρό όνομα, κάποια αρχικά, ένας ονειρικός προορισμός, ένας τυχερός αριθμός, μια ξεχωριστή στιγμή, μια ώρα της μέρας ή της νύχτας, ένα έμβλημα. Το μυαλό μπαίνει στον πειρασμό να ονομάσει ό,τι αναγνωρίζει. Τον έρωτα. Και το νέο άρωμα της Byredo που μόλις έφτασε στα χέρια μου είναι σκέτος έρωτας.

 

 

Το story βέβαια του #unnamed ξεκίνησε το 2016, όταν για να γιορτάσει την επέτειο των 10χρόνων της η Byredo, δημιούργησε ένα ανώνυμο άρωμα, το Unnamed, που επέτρεπε σε όλους να διαλέξουν ένα όνομα που σημαίνει κάτι γι’ αυτούς και να εξατομικεύσουν την ετικέτα του μπουκαλιού τους. «Είναι ο δικός μας τρόπος να τιμήσουμε την ιδέα και τη μοναδικότητα της όσφρησης και μια ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας,τους εμπόρους και το προσωπικό, όπως και τους πιστούς πελάτες που στήριξαν και έφτασαν την Byredo σε αυτό που είναι σήμερα» είχε σχολιάσει ο BenGorham, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Byredo, περιγράφοντας το νέο άρωμα. Ένα άρωμα χωρίς όνομα με τη λευκή ετικέτα του να σε προκαλεί να ξεδιπλώσεις τα συνασισθήματά σου, δίνοντας το δικό σου όνομα. Btw, από τη στιγμή που ίδρυσε την Byredo, o Ben Gorham έχει δημιουργήσει αρώματα με λέξεις, τις οποίες δίνει στη συνέχεια στον αρωματοποιό Jerôme Epinette.

10-eee8c70609e7f9f8025b4dea18b9d256.jpg
ATTICABEAUTY.GR

Unnamed Eau De Parfum

Νότες Κορυφή: Ακόρντο τζιν, Ροζ Πιπέρι Καρδιά: Βλαστός Ίριδα ς , Βιολέτα Βάση: Βρύα Δέντρου , Βάλσαμο Ελάτης
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Φέτος, για να γιορτάσει τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Ben Grorham, ιδρυτής της Byredo, αποφάσισε να επαναλανσάρει σε περιορισμένη έκδοση αυτό το ανώνυμο άρωμα που αφήνει ελεύθερους να κάνουμε τους δικούς μας συσχετισμούς, χωρίς σημασιολογικούς περιορισμούς.

Κρυμμένο μέσα στο λευκό κουτί, ένα σετ γραμμάτων,τυπωμένων με τα μοναδικά τυπογραφικά στοιχεία της Byredo, προσφέρει αμέτρητες εναλλακτικές για το ιδανικό όνομα αυτού του αρώματος. Φέτος, εκτός από τα μαύρα γράμματα, έχουν συμπεριληφθεί νέα ποπ χρώματα για εξατομίκευση: φωσφόριζέ μπλε, πράσινο και ροζ.

Αμέτρητοι ποιητικοί τρόποι να σημαδέψεις την οσφρητική σου παρουσία και να εκφράσεις τη δημιουργικότητα και την ανεμελιά σου. Τι λες; Για εμένα πάντως ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά.