ΜΑΛΛΙΑ

Το απόλυτο κόλπο: Πώς θα δείχνουν τα μαλλιά σου πιο πυκνά

Τα πλούσια μαλλιά είναι αναμφίβολα επιθυμία σου και αν δεν είσαι από τις τυχερές πιθανότατα θα ψάχνεις συνεχώς τρόπους για να το πετύχεις. Πώς είναι δυνατόν, οι celebrities να είναι όλες προικισμένες; Θα μου πεις, αυτές έχουν τους ειδικούς και τα λεφτά για να βάζουν συνεχώς extensions. Όχι πάντα όμως! Υπάρχει ένα μικρό μυστικό που μπορείς να κάνεις στον καθρέφτη του μπάνιου σου μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα.

Δεν πρόκειται για κάποιο νέο προϊόν ούτε για κανένα μαγικό εργαλείο μαλλιών. Ένα πινέλο για ρουζ και μία ματ σκιά με χρώμα κοντά σε αυτό των μαλλιών σου ή 1-2 τόνους πιο ανοιχτό είναι ότι χρειάζεσαι. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις και την πούδρα που κάνεις contouring για να πετύχεις τη σωστή απόχρωση.

 

Πιάνεις τα μαλλιά σου μία κοτσίδα, τραβώντας τα προς τα πίσω και στη συνέχεια παίρνεις μία ποσότητα με το πινέλο, το οποίο τινάζεις για να φύγει η περιττή ποσότητα και με προσεκτικές κινήσεις αρχίζεις να βάφεις τα μαλλιά σου. Φρόντισε να αρχίσεις από τις ρίζες τον μαλλιών κι όχι από το μέτωπο για να μη φαίνεται ότι δεν έχεις απλώσει σωστά το foundation. Τέλος, αν θες να καλύψεις πιο σωστά δύσκολα σημεία επανέλαβε με ένα πιο μικρό πινέλο, όπως αυτό για τις σκιές.

Έτσι θα έχεις δημιουργήσει το εφέ πλούσιων μαλλιών χωρίς να σε βαραίνουν τρέσες και extensions και σχεδόν χωρίς κανένα κόστος.

Νομίζω αξίζει μία δοκιμή!