ΜΑΛΛΙΑ

Το αξεσουάρ μαλλιών της Kate Middleton που δεν κοστίζει ούτε 1 ευρώ

Charlotte Graham/Pool Photo via AP

Το έχουμε πει αρκετές φορές. Η Kate Middleton συγκαταλέγεται στα αγαπημένα μας hair icons. Μέσα στη λίστα με τις γυναίκες που λατρεύουμε τα μαλλιά τους και κάθε φορά που τις βλέπουμε σε μία επίσημη εμφάνιση δε γίνεται να μη σχολιάσουμε το πόσο υγιή και λαμπερά είναι. Αυτή τη φορά, η Δούκισσα του Cambridge μας έδωσε αφορμή για ακόμη ένα #hairinspo, χρησιμοποιώντας ένα ανέξοδο αξεσουάρ μαλλιών.

Ακολουθώντας το παράδειγμα αρκετών διάσημων κυριών του Hollywood και μοντέλων, όπως της Gwyneth Paltrow ή της Selena Gomez, η Kate επέλεξε σε χθεσινή επίσκεψή της στο UCL Developmental Neuroscience Lab να πιάσει τα μαλλιά της ψηλά, σε ένα bouncy ponytail, τυλίγοντας τη βάση του με μία μαύρη βελούδινη κορδέλα.

 

Στην ουσία απέφυγε την κλασική sleek κοτσίδα και έδωσε όγκο στα μαλλιά της, τα οποία κατέληγαν σε χαλαρά waves στο πίσω μέρος, ενώ η μαύρη κορδέλα ήταν σίγουρα η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά, αποδεικνύοντας πως δεν θέλει κόπο ή να σπαταλήσεις μία περιουσία στο κομμωτήριο, αλλά τρόπο και φαντασία για να αναβαθμίσεις ένα κατά τα άλλα κλασικό- συνηθισμένο look.

 

Κοστίζει λιγότερο από ένα ευρώ και μπορεί να φορεθεί από όλους τους τύπους μαλλιών, από το πρωί μέχρι το βράδυ προσδίδοντας  ένα πιο σοφιστικέ, μα stylish ύφος στην εμφάνισή σου. Τι λες; Εμείς πάντως ψηφίζουμε δαγκωτό «ναι».

Κεντρική Φωτογραφία: Charlotte Graham/Pool Photo via AP