ΜΑΛΛΙΑ

Tips για υπέροχα μαλλιά από τους κομμωτές των celebrities

Έχεις ακούσει τόσα πολλά για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών σου. Λούσιμο, έλαια, dry shampoo, εργαλεία styling, μάσκες και θεραπείες είναι σίγουρα μέσα στο πρόγραμμα. Ποια είναι όμως η σωστή συχνότητα και ποιο προϊόν από όλα είναι καλό για τα δικά σου μαλλιά;

Τις περισσότερες απαντήσεις για να εξαφανιστούν τα ερωτηματικά από το κεφάλι σου θα τις μάθεις από τους hair experts οι οποίοι έχουν μεταμορφώσει τα μαλλιά των celebrities.

Ο Yusef είναι υπεύθυνος για την ομολογουμένως απρόβλεπτη κώμη της Rihanna. Η συμβουλή του; Να σταματήσεις να λούζεσαι κάθε μέρα και ο λόγος είναι προφανής. Τα μαλλιά σου χάνουν όλα τα φυσικά έλαια που τα θρέφουν. Κι όταν λούζεσαι θυμήσου το σαμπουάν σου να έχει ενυδατικά στοιχεία.

Οι Amy Adams και Emily Blunt εμπιστεύονται τα μαλλιά τους στην Laini Reeves, της οποίας η συμβουλή είναι να διαβάζεις τα συστατικά που αναγράφονται στις ετικέτες των προϊόντων που χρησιμοποιείς. Υπάρχουν συστατικά που βλάπτουν όχι τα μαλλιά αλλά το δέρμα γι’ αυτό προτίμησε προϊόντα χωρίς parabens που προστατεύουν και αφήνουν τα μαλλιά σου λαμπερά και απαλά.

Ο Brian J O’Connor έχει αναλάβει τα μαλλιά της LeAnn Rimes θεωρεί ότι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις είναι να θεωρείς ότι όλα τα σαμπουάν είναι κατάλληλα για βαμμένα μαλλιά. Προτίμησε προϊόντα χωρίς θειικά άλατα ώστε να προστατεύσεις το χρώμα τους.