ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το tip με το highlighter που θα δώσει extra λάμψη στο μακιγιάζ σου

Imaxtree

Μπορεί η Kim Kardashian να λάτρευε το contouring, όμως, εμείς ξεκάθαρα ήμασταν πάντα #teamstrobing. Σου θυμίζω πολύ γρήγορα, πως το strobing ή αλλιώς highlighting είναι η τεχνική που θέλει να δημιουργείς λάμψεις/ γυαλάδες στα σημεία του προσώπου που το φως αντανακλάται φυσικά aka ψηλά στα ζυγωματικά, στους κροτάφους, στο κόκκαλο της μύτης, στο V των χειλιών, στο πηγούνι, στο ντεκολτέ κλπ.

Κάπως έτσι, το highlighter μπήκε μέσα στο top 5 με τα αγαπημένα καλλυντικά που δεν αποχωριζόμαστε ποτέ, πόσο μάλλον τώρα, που γυρίσαμε από διακοπές, έχουμε αποκτήσει ένα bronze τόνο στην επιδερμίδα μας και θέλουμε να την κάνουμε να δείχνει ακόμη πιο λαμπερή. Πρόσεξε, λαμπερή. Όχι ιδρωμένη!

Τι κάνεις λοιπόν όταν α) δηλώνεις #highlighteraddict και β) θέλεις να δώσεις extra λάμψη στο μακιγιάζ σου και ένα απλό πέρασμα με το πινέλο πάνω από το highlighter δεν αρκεί; Ακολουθείς χωρίς φόβο και πάθος το παρακάτω κόλπο. (Μας ευχαριστείς αργότερα).

Το κόλπο με το highlighter

Στην πραγματικότητα, το μυστικό κρύβεται στο layering δύο διαφορετικών highlighters. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις στα χέρια σου δύο αγαπημένα σου highlighters είτε με διαφορετική υφή (πχ το ένα με υγρή σύνθεση και το άλλο σε compact μορφή) είτε με διαφορετικό χρώμα (πχ το ένα χρυσό και το άλλο ροζ) και να τα απλώσεις διαδοχικά στο πρόσωπό σου, κάνοντας το απαραίτητο layering. Ξεκίνα απλώνοντας αρχικά μία στρώση με το ένα highlighter στα ψηλά σημεία του προσώπου και συνέχισε με το δεύτερο. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται μία αντίθεση και ένα πιο έντονο αποτέλεσμα.