FASHION SHOW

Δέρμα, denim και άνετες σιλουέτες στη FW21 συλλογή του οίκου Hermès

Hermès/ImaxTree

Πώς φαντάζεται την σύγχρονη γυναίκα η Nadège Vanhee-Cybulski; Η απάντηση που δίνει βρίσκεται στη νέα Fall Winter 2021 συλλογή της για τον οίκο Hermès που παρουσιάστηκε μέσω live streaming στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Από το 2014, την χρονιά δηλαδή που ανέλαβε τα ηνία της καλλιτεχνικής διευθύντριας του γαλλικού οίκου, στόχος της Nadège Vanhee-Cybulski ήταν να επιστρέψει τον οίκο στην ρίζες και στην κληρονομιά που τον αντιπροσωπεύει παρά να συμπορευτεί με τις τάσεις που επιβάλλει η μόδα. Έτσι, και σε αυτή τη συλλογή η creative director έβαλε στο επίκεντρο της νέας συλλογής τον δυναμισμό, την άνεση και τις αξίες του οίκου. Το αποτέλεσμα; Μία φανταστική Ready to Wear συλλογή απευθυνόμενη στη σύγχρονη γυναίκα.

To show του Hermès σε τρεις πράξεις

Σαν μία θεατρική παράσταση τo show του οίκου Hermès πραγματοποιήθηκε σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες. Από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι με τελικό προορισμό τη Σανγκάη. Ξεκινώντας από τη Νέα Υόρκη με μία εκπληκτική σύγχρονη χορογραφία της Madeline Hollander κατά την οποία οι χορεύτριες φορώντας τα ρούχα της συλλογής άνοιξαν το show. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε η συλλογή στο Παρίσι και τέλος το show έκλεισε με μία performance της καλλιτέχνιδας Gu Jiani.

Η συλλογή

Οι άνετες σιλουέτες πρωταγωνίστησαν στη FW21 συλλογή του οίκου Hermès. Δερμάτινα παντελόνια συνδυάστηκαν με blanket capes, leather structured tops με πλισέ φούστες, total denim outfits είχαν την τιμητική τους αλλά και ρευστά μίντι φορέματα που τονίζουν τη μέση και χαρίζουν μία υπέροχη κίνηση στο σώμα.

Βάση δόθηκε και στα αξεσουάρ. Χωρίς υπερβολές η Nadège Vanhee-Cybulski επέλεξε ένα staple αξεσουάρ, που κάθε γυναίκα διαθέτει, προκειμένου να ολοκληρώσει τα looks της συλλογής. Ο λόγος για τις ψηλοτάκουνες μπότες κάτω από το γόνατο στην χρωματική παλέτα του μαύρου, του μπεζ και του dirty pink. Well done, Nadège.

Hermès / ImaxTree
Hermès / ImaxTree
ImaxTree

ImaxTree

Hermès/ImaxTree
Hermès Hermès / ImaxTree

Hermès Hermès/ImaxTree
Hermès Hermès/ImaxTree
Hermès Hermès/ImaxTree

Hermès Hermès/ImaxTree
Hermès Hermès/ImaxTree

Hermès Hermès/ImaxTree

Hermès Hermès/ImaxTree

Τι μας τράβηξε την προσοχή

Η Nadège Vanhee-Cybulski σύστησε τρία νέα αξεσουάρ που τράβηξαν την προσοχή μας και αναμένεται να γίνουν τα must have του επόμενου χειμώνα. Από τη νέα εκδοχή της signature Birkin bag η οποία μπορεί να κρατηθεί και ως clutch, τη νέα δερμάτινη θήκη για το Apple Watch έως το Kiss Holder, ένα νέο, κομψό δερμάτινο αξεσουάρ που φοριέται στον λαιμό σαν κολιέ, ιδανικό για το κραγιόν ή τα κλειδιά σου.