ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Τι μπορείς να πάθεις αν δεν φροντίζεις τα χείλη σου

Τα απαλά και ζουμερά χείλη είναι χωρίς αμφιβολία αυτό που θες. Υπάρχουν όμως μέρες που τα χείλη σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Υπάρχει μία λύση κλειδί για εσένα που δεν αντέχεις λεπτό να μην έχεις απαλά χείλη.

Θέλω να σκεφτείς τα χείλη σου σαν μία μικρογραφία του προσώπου σου. Όπως ακριβώς η επιδερμίδα σε όλο το πρόσωπο χρειάζεται απολέπιση και ενυδάτωση για να είναι υγιής και λαμπερή, έτσι και τα χείλη σου. Έχουν ανάγκη από περιποίηση για να σε ανταμείψουν με ένα juicy αποτέλεσμα.

Αν τα χείλη σου έχουν μόνιμα μία τάση να είναι ξηρά και σκασμένα τότε μάλλον δεν πίνεις πολύ νερό. Αυτό το γεγονός μπορεί να είναι αιτία δυσοσμίας και είμαι σίγουρη ότι δεν το θες καθόλου αυτό.

Ήξερες ότι το χρώμα του lipstick μπορεί να αλλοιωθεί αν τα χείλη σου δεν είναι υγιή και απαλά; Μην απορείς λοιπόν αν το κόκκινο που βλέπεις στο κραγιόν σου δεν το βλέπεις και στα χείλη σου. Κάνε μία ήπια απολέπιση χρησιμοποιώντας μία μαλακή οδοντόβουρτσα και λίγο βαζελίνη και δες τη διαφορά όχι μόνο στο χρώμα αλλά και στο πόσο εύκολα θα μπορείς να το στρώσεις.

Τα σκασμένα χείλη μπορούν να καταστρέψουν ένα πολύ ωραίο lip makeup. Κυρίως αν θες να έχεις ένα ματ αποτέλεσμα καλό είναι να ενυδατώσεις τα χείλη σου αλλιώς οι λεπτές γραμμές και στα σκασίματα θα γίνουν ακόμα πιο έντονα.

Saving tips:

– Πριν κοιμηθείς, βάλε αρκετή ποσότητα βαζελίνης σε όλα τα χείλη και στο περίγραμμα. Το πρωί που θα ξυπνήσεις τα χείλη σου θα είναι super απαλά.

– Εκτός από την μαλακή οδοντόβουρτσα και τη βαζελίνη μπορείς να διώξεις όλη τα νεκρά κύτταρα από τα χείλη σου με λίγο μαύρη ζάχαρη αναμειγμένη με αμυγδαλέλαιο.

– Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να το παρακάνεις με την απολέπιση και την ενυδάτωση. Αν συνεχώς βάζεις lip balm τότε τα χείλη σου θα είναι μονίμως σκασμένα.