ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΑ

Τι δώρο να κάνεις σε έναν άντρα που προσέχει την εμφάνισή του

Launchmetrics Spotlight

Η αναζήτηση του τέλειου δώρου για εκείνον μοιάζει όλο και δυσκολότερη κάθε φορά, ιδιαίτερα αν θέλεις να ξεφύγεις από τα «κλασικά» όπως μία μπλούζα, ένα πουκάμισο, ένα ζευγάρι αθλητικά, ένα ρολόι. Εξαιρούνται όσοι έχουν κάνει ήδη τις wish lists τους.

 

Είτε είναι ο σύντροφός σου, ο άνδρας σου, ο μπαμπάς, ο αδερφός, ο γιος ή ο κολλητός, ποιο είναι εκείνο που θα τον κάνει να αισθανθεί μοναδικός, ειδικά αν προσέχει τον εαυτό του;  Άλλωστε, όταν παίρνουμε ένα δώρο θέλουμε να είναι κάτι προσωπικό που θα ταιριάζει στην προσωπικότητα του παραλήπτη.

Αν θέλεις λοιπόν να ξεφύγεις από τις παραδοσιακές συνταγές και να κάνεις ένα δώρο που σίγουρα ο παραλήπτης του θα θυμάται για καιρό, δεν έχεις παρά να εμπνευστείς από το δώρο που έκανε πριν λίγες μέρες η Νατάσα Σκαφίδα, στο σύζυγό της, Γιάννη Βαρδή, για τα γενέθλιά του. «Έχω βρει το τέλειο δώρο. Δεν θα σου πω τί είναι, αλλά να ξέρεις μ’ αυτό το δώρο θα γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου» ήταν η τελευταία φράση της Νατάσας Σκαφίδα, η οποία μετά από μεγάλη έρευνα αποφάσισε να του κάνει δώρο μία μεταμόσχευση μαλλιών, για να τονώσει την αυτοπεποίθησή του. Πάτα play στο παρακάτω video και συνέχισε να διαβάζεις.

Όντας ένας άνδρας που προσέχει τον εαυτό του, ο Γιάννης Βαρδής όχι μόνο δέχτηκε αλλά πέρασε μαζί με τη σύζυγό του την πόρτα της Seneca Medical Group, της κορυφαίας εταιρείας στην Ευρώπη για θεραπείες κατά της τριχόπτωσης, με εμπειρία πάνω από 35 χρόνια, προκειμένου να μάθει περισσότερα για το θέμα της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Η Seneca Medical Group έχει υιοθετήσει ένα ολιστικό πρόγραμμα διάγνωσης και θεραπείας της τριχόπτωσης και τα μέλη της επιστημονικής της ομάδας παρέχουν μια πλήρως προσωποκεντρική εμπειρία, στον κάθε ασθενή ξεχωριστά. Για την οριστική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, εφαρμόζονται οι πιο πρωτοποριακές μέθοδοι μεταμόσχευσης μαλλιών, αυστηρά από την Ιατρική Ομάδα της εταιρείας. Ιατροί και νοσηλευτές έχουν πιστοποιηθεί από το Seneca Training & Research Centre, ενώ εφαρμόζουν τις θεραπείες σε όλες τις πάσχουσες περιοχές, όπως τα μαλλιά, τα φρύδια ακόμα και τα γένια.

Χρησιμοποιώντας την πιο πρωτοποριακή τεχνική στη μεταμόσχευση μαλλιών, τη μέθοδο Direct FUE, η Seneca εγγυάται 95% ποσοστό επιβίωσης των νέων θυλάκων και 100% φυσικό αποτέλεσμα, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη άνεση στον ασθενή χωρίς πόνο και σημάδια, ενώ ο χρόνος αποκατάστασης είναι μηδαμινός.

Tip: Κάνε εγγραφή στο YouTube κανάλι της Seneca Medical Group, δες όλη τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών του Γιάννη Βαρδή και κλείσε δωρεάν online διάγνωση τώρα!