ΓΑΜΟΣ

Την ημέρα του γάμου σου μπορείς να είσαι πανέμορφη χωρίς κανένα απρόοπτο σε πρόσωπο και μαλλιά

Έχεις σχεδιάσει την πιο ωραία μέρα της ζωής σου μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και έφτασε η ώρα να ασχοληθείς με ένα ακόμη πιο σημαντικό: τη φυσική σου λάμψη γενικά. Όλες οι στιγμές της ημέρας θα αποτυπωθούν στο πρόσωπό σου, γι αυτό βεβαιώσου εξ αρχής ότι θα είναι πιο λαμπερό και φρέσκο από ποτέ. Και δώσε προσοχή και στα μαλλιά σου. Καμία υπερβολή δεν υποστηρίζει η μέρα του γάμου σου.

 

Έχω μιλήσει με ουκ ολίγους ειδικούς για τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όλες μας αυτή τη μία μέρα και ποτέ πριν ή μετά. Κι επειδή έχω περάσει τη διαδικασία ξέρω κιόλας ότι αυτή τη μεγάλη μέρα θέλεις τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου να είναι σωστά και κάπως στη θέση τους! Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Έχε λοιπόν υπόψη σου όλα τα μικρά μυστικά για να αποφύγεις τις τραγωδίες της τελευταίας στιγμής.

 

– Σκέψου τις φωτογραφίες του γάμου μετά. Φαντάσου να φοράς, για παράδειγμα, πράσινη σκιά και να κρατάς λιλά λουλούδια.

 

– Για να καταλήξεις στο πιο τέλειο κι απόλυτα σωστό μακιγιάζ λάβε σοβαρά υπόψη σου τόσο το χρώμα της ανθοδέσμης όσο και των αξεσουάρ στα μαλλιά σου.

– Για να αποφασίσεις το πιο σωστό χτένισμα για την περίσταση δες λίγο όλο το στυλ του νυφικού.

 

– To μακιγιάζ και το χτένισμα πρέπει να δένουν αρμονικά μεταξύ τους.

 

– Αν καταλήξεις να κάνεις περίτεχνο μακιγιάζ προτίμησε κάτι πιο ήσυχο κι απλό για τα μαλλιά σου.

 

– Γενικά, όμως, το μακιγιάζ σου πρέπει να είναι ελαφρύ και φυσικό. Δοκίμασε αποχρώσεις που θα αναδείξουν τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σου και μη δώσεις έμφαση σ’ όλα σου τα χαρακτηριστικά, αλλά μόνο σ’ αυτά που τονίζεις έτσι κι αλλιώς και σου είναι γνώριμη όλη αυτή η εικόνα και σε σένα την ίδια.

– Το πιο sos είναι αυτό: αν κάτι πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγει μια νύφη σίγουρα είναι το μολύβι χειλιών, που είναι διαφορετικό χρώμα απ’ αυτό του κραγιόν.

 

– Για τα μαλλιά σου πήγαινε στα σίγουρα και σ’ αυτά που σ’ έχεις συνηθίσει. Μην κάνεις κάτι τελείως διαφορετικό και extreme (ακά υπερπαραγωγή) για τα γούστα σου.

 

– Η μεγάλη μέρα σου δεν είναι ιδανική για πειραματισμούς σε μαλλιά ή και μακιγιάζ,

 

– Ακόμη κι αν θες να δοκιμάσεις ψεύτικες βλεφαρίδες το νου σου να μη δείχνουν υπερβολικές.

 

– Ξέχασε το ψεύτικο μπρονζέ μαύρισμα (ακά self tan) ή την ιριδίζουσα πούδρα, που αν μπει λίγο λάθος θα είναι καταστροφή, ενώ προτίμησε το (ημι)ματ μακιγιάζ. που δείχνει πάντα τελειότερο εκείνη τη στιγμή, αλλά και μετά στις φωτογραφίες.

 

– Τα πολλά test drive θα σε σώσουν από κάθε αμήχανη στιγμή συν το ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξέρεις τι σου ταιριάζει απόλυτα!