ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Θέλεις το 2019 να σε βρει με ένα πιο λαμπερό και υγιές πρόσωπο; Άκου τι θα κάνεις

Ποια από εμάς δεν απολαμβάνει ένα κομπλιμέντο; Ποια από εμάς δεν χαμογελά σε ένα βλέμμα θαυμασμού; Καλά όλα αυτά όμως η πιο ουσιαστική επιβεβαίωση είναι αυτή που έρχεται από μέσα σου. Η στιγμή που κοιτάς τον καθρέφτη και αισθάνεσαι θελκτική, δε συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο. Η αυτοπεποίθηση ζει και τρέφεται από εσένα.

Αυτό υποστηρίζουν άλλωστε και οι έμπειροι επιστήμονες της YODA, της Νο1 Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας της Αττικής, που φέτος το Δεκέμβρη, χαρίζει δύο χριστουγεννιάτικα δώρα σε όλες τις φίλες που θέλουν να τονώσουν την εμφάνιση του προσώπου τους!

Συγκεκριμένα, για κάθε ραντεβού που προγραμματίζεται μέσα στο Δεκέμβρη, η ιατρική θεραπεία HiFu Face προσφέρεται στη μοναδική τιμή των 400€, ενώ το Botox ανά περιοχή κατεβαίνει στα 70€! (Τα ραντεβού μπορούν να πραγματοποιηθούν και σε μεταγενέστερες ημερομηνίες).

Σε ένα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον στην καρδιά του Πειραιά, διαμορφωμένο με βάση τα ελβετικά πρότυπα, η YODA (Your One Day Access to healthcare), διαθέτει μεταξύ άλλων τμημάτων ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο τμήμα Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, στελεχωμένο με καταξιωμένους και εξειδικευμένους επιστήμονες. Εκεί, θέτοντας στο επίκεντρο τον Άνθρωπο, παρέχει πολυτελείς υπηρεσίες υγείας οικονομικά, χωρίς αναμονή στα ραντεβού ή μετεγχειρητικά, με μια σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα αίσθηση φροντίδας.

Ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις και διαμορφώνοντας τις εγχώριες, η YODA εφαρμόζει το HiFu Face Medical Therapy είτε σε ολόκληρο το πρόσωπο είτε σε συγκεκριμένες περιοχές, ανάλογα με την ανάγκη που έχεις. Έτσι, η ενέργεια υπερήχων, που για πάνω από 50 χρόνια χρησιμοποιείται με επιτυχία στην κλασική ιατρική, περνάει πλέον και στην αισθητική ιατρική, με άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα όπως:

• Ανόρθωση και σύσφιξη περιγράμματος προσώπου

• Μείωση και λείανση βαθιών ρυτίδων και λεπτών γραμμών

• Βελτίωση εμφάνισης ματιών

• Μείωση σε σακούλες κάτω από τα μάτια

• Ανύψωση βλεφάρων

• Ανάρτηση όφρεων (φρυδιών)

• Μείωση και βελτίωση του διπλοσάγονου

• Νεανικό και σφριγηλό δέρμα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Aκόμη, εφόσον η επιστήμη ξέρει πια καλά πώς να παρεμβαίνει διακριτικά στην ομορφιά χωρίς να την αλλοιώνει, η υπηρεσία Botox της YODA σου επιτρέπει να καλωσορίσεις το νέο έτος με ανανεωμένο πρόσωπο και διάθεση! Πιο συγκεκριμένα, η Μυοχαλαρωτική-Αντιρυτιδική Ενέσιμη Θεραπεία Βοτουλινικής Τοξίνης που εφαρμόζει, θεωρείται η πλέον αποτελεσματική και δημοφιλής θεραπεία αντιγήρανσης στις μέρες μας, εξαλείφοντας:

• To πόδι της χήνας ή τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια

• Τις ρυτίδες στο μέτωπο

• Τις ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια

• Τις ρυτίδες στις παρειές

• Τη χαλάρωση του δέρματος του λαιμού και του περιγράμματος του προσώπου.

Επειδή λοιπόν τις γιορτινές μέρες η καλύτερη ευχή είναι η Υγεία και μόνη μας επιθυμία η Ομορφιά, ας επιτρέψουμε στους επιστήμονες της YODA να “ζωγραφίσουν” στο πρόσωπό μας, σε συνθήκες Ελβετίας, με μοναδικές τιμές και μικρές λεπτομέρειες που αναδύουν μια γλυκιά αίσθηση φροντίδας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη YODA:

Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 25, Πειραιάς

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 4222260 / 210 4222211

Email: [email protected]

Αρχική