ΔΕΡΜΑ

Θα καθάριζες το πρόσωπό σου με αυτό το υλικό από την κουζίνα, όπως η Chloe Grace Moretz;

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Μπορεί η Chloe Grace Moretz να μην είναι τόσο γνωστή όσο η Kim Kardashian, όμως ανήκει σε αυτήν την κατηγορία κοριτσιών που σίγουρα θέλεις να μάθεις τα μυστικά ομορφιάς τους, πόσο μάλλον τα μυστικά που κρατούν ενυδατωμένη και λαμπερή την επιδερμίδα τους, πόσο μάλλον (δεύτερη φορά) τα ανέξοδα και εντελώς φυσικά beauty tips τους. 

«Τις περισσότερες μέρες δεν φοράω καθόλου μακιγιάζ. Ήταν πάντα πολύ σημαντικό για εμένα να φτάσω την επιδερμίδα μου στο επίπεδο όπου θα μπορούσα να αισθάνομαι αυτοπεποίθηση χωρίς να φοράω καθόλου makeup.»

 

Φυσικά, σε αυτό το beauty στόχο της συνέβαλαν, όπως διαβάζουμε παρακάτω στην ίδια συνέντευξη, οι 8 ώρες ύπνου, η υγιεινή διατροφή και το γεγονός ότι πίνει πολύ νερό. Εξάλλου, «η απλότητα είναι το κλειδί» όπως εξομολογείται. Στο mood αυτό κινείται και ο καθαρισμός της επιδερμίδας της, μιας και η ηθοποιός φαίνεται πως μεταξύ άλλων, εμπιστεύεται τα φυσικά συστατικά στο πρόσωπό της. Αυτό που κάνει είναι να καθαρίζει το πρόσωπό της μία φορά την ημέρα και αντί κάποιου προϊόντος καθαρισμού, να χρησιμοποιεί ελαιόλαδο ή μέλι.

 

Σε αυτό το σημείο, να σου θυμίσω, πως και τα δύο συστατικά συγκαταλέγονται μέσα στους εναλλακτικούς τρόπους προκειμένου να ξεβαφτείς και να καθαρίσεις την επιδερμίδα σου, μιας και εκτός από ενυδατικές, έχουν και καθαριστικές ιδιότητες.

 

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Chris Pizzello/Invision/AP