ΜΑΛΛΙΑ

Τέλεια χριστουγεννιάτικα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις με τα κοκαλάκια με πέρλες

[email protected] Imaxtree Imaxtree

Οι πέρλες φέτος έχουν την τιμητική τους. Τις βλέπεις παντού. Ως λεπτομέρεια σε πολλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, στα κοσμήματά σου (κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια) αλλά και ως αξεσουάρ στα μαλλιά σου.

Μένουμε στο τελευταίο- μιας και διαβάζεις τη beauty στήλη- και σε όλα αυτά τα αξεσουάρ μαλλιών (κυρίως τσιμπιδάκια και hair clips με πέρλες) που βλέπεις στα καταστήματα αλλά και στα κεφάλια των αγαπημένων σου influencers στο Instagram και ναι- έχεις μπει στον πειρασμό να τα αγοράσεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη, δηλαδή). Άλλες φορές παραπέμποντας σε ένα πιο vintage style, άλλες σ’ ένα πιο ρομαντικό, άλλες σ’ ένα πιο ανέμελο, boho, οι πέρλες είναι κατά γενική ομολογία ένα από τα πιο διαχρονικά αξεσουάρ.

 

Περνώντας βέβαια από τη θεωρία (και τη βιτρίνα) στην πράξη, το μεγάλο ερώτημα είναι ένα: πώς συνδυάζεις τα αξεσουάρ με πέρλες στα μαλλιά σου;  Με ποιο χτένισμα μπορείς να τα φορέσεις για ένα πιο διακριτικό ή πιο έντονο αποτέλεσμα; Παρακάτω σου δείχνουμε όχι έναν αλλά εφτά τρόπους- χτενίσματα να τα φορέσεις ανάλογα με το στιλ σου αλλά και την περίσταση. Θέλεις κάτι πιο casual, κάτι πιο επίσημο ή απλά ψάχνεις τρόπο να τα συνδυάσεις με την κοτσίδα σου; Τσέκαρε τα παρακάτω χτενίσματα και υιοθέτησε άφοβα το look.

Πιάσε τα μαλλιά σου μισά- μισά και στερέωσέ τα στη μέση με ένα hair clip

Φόρεσέ τα στο πλάι συνδυασμένα με ένα χαμηλό ponytail

 

Ή απλά άφησε τα μαλλιά σου λυτά στους ώμους και στερέωσέ τα ψηλά από τη μια πλευρά

Πιάσε όλα τα μαλλιά σου ψηλά, σ’ ένα messy κότσο και στερέωσε τα τσιμπιδάκια στο πίσω μέρος

Και αν το ένα σου φαίνεται λίγο, τι θα έλεγες αυτές τις γιορτές να πεις ναι στην υπερβολή;

Πιάσε τα μαλλιά σου σε έναν χαμηλό κότσο και στερέωσε τα τσιμπιδάκια δεξιά και αριστερά κοντά στη βάση του

Εναλλακτικά, πιάσε όλα τα μαλλιά σου σ’ ένα ψηλό ponytail και φόρεσε διάφορα περλέ τσιμπιδάκια και clips