ΠΡΟΣΩΠΟ

Τελείωσε το serum σου; Πριν το πετάξεις, πρέπει να δεις αυτό το βίντεο

Unsplash

Δεν θα σου εξηγήσω σε αυτό το άρθρο πόσο σημαντικό είναι εντάξεις στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου ένα serum.

 

Γιατί, αυτό το άρθρο απευθύνεται σε κορίτσια που όχι μόνο έχουν μάθει να χρησιμοποιούν το serum, αλλά φροντίζουν να είναι τόσο τακτικές στην ιεροτελεστία ομορφιάς τους, που τελειώνουν το ένα serum μετά το άλλο. Κι αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία κοριτσιών (welcome to the club!) και το serum με υαλουρονικό οξύ ή βιταμίνης C που χρησιμοποιείς καθημερινά σου τελείωσε ή έστω φτάνει στο τέλος του, ήρθε η ώρα να δεις- πριν το πετάξεις- έναν έξυπνο τρόπο να επαναχρησιμοποιήσεις το μπουκαλάκι του.

Πριν πατήσεις play στο παρακάτω βίντεο, θα σου πω ότι βασίζεται στη λογική τoυ sustainability, της κυκλικής/ανακυκλώσιμης οικονομίας  στην οποία στοχεύουν ολοένα και περισσότερα fashion και beauty brands με σκοπό την μείωση περιττών απορριμμάτων που προκύπτει κατά την παραγωγή νέων υλικών (ρούχων, καλλυντικών, skincare προϊόντων). Με λίγα λόγια, ήρθε η ώρα να δεις πώς μπορείς να μετατρέψεις το μπουκαλάκι του serum σου σε ένα ωραιαότατο βαζάκι για τα λουλούδια σου, στο μπουντουάρ σου.

Φυσικά, σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να ξεχνάς, όπως σου έχω ξαναπεί, πως εμείς, οι ίδιοι ως καταναλωτές, μπορούμε να αλλάξουμε τις συνήθειές μας, να σκεφτούμε πιο «οικολογικά», κάνοντας αφενός πιο στοχευμένες αγορές με «οικολογική υπευθυνότητα» που υπακούουν στις ανάγκες μας, με συνθέσεις με συστατικά φυσικής προέλευσης, οικολογική συσκευασία και/ή συστατικά από βιώσιμες πηγές, vegan friendly, χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης και πρακτικές παραγωγής, η ανακύκλωση. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλουμε στο να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο και έναν βιώσιμο τρόπο ζωής που θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής του πλανήτη.