BEAUTY NEWS

Τατιάνα Μπλάτνικ: Το μυστικό ομορφιάς της μητέρας της που ακολουθεί και η ίδια

Είναι τα πρώτα ερεθίσματα ομορφιάς που έχει κάθε γυναίκα βλέποντας τη μητέρα της να περιποιείται την επιδερμίδα της. Πρωί ή/ και βράδυ, μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου ή της κρεβατοκάμαρας, με πολλά ή λίγα προϊόντα στη διάθεσή της. Κρέμα ημέρας, αντηλιακή, κρέμα ματιών. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει μία ρουτίνα ομορφιάς και όμορφες εικόνες που δεν φεύγουν από τη μνήμη. Από εκείνη, και τα πρώτα δώρα. Η πρώτη μου «κρέμα». Για την Τατιάνα Μπλάτνικ, μία γυναίκα που ξεχωρίζει για τη μοναδική ομορφιά της, τη φυσική λάμψη και την έμφυτη αριστοκρατική της κομψότητα, η Crème de La Mer ήταν το δώρο που της έκανε δώρο η μητέρα της κάθε Χριστούγεννα.

 

«Μεγάλωσα με την εικόνα της μητέρας μου να χρησιμοποιεί τα προϊόντα της La Mer στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της και κάθε φορά μου τόνιζε ότι η λάμψη στην επιδερμίδα της οφείλεται σε αυτά! Κάθε Χριστούγεννα, θα μου έκανε δώρο την Crème de La Mer – πραγματικά λάτρευα το μοναδικό αυτό βάζο» λέει η Τατιάνα Μπλάτνικ χαρακτηριστικά. Κάπως έτσι η συνεργασία της με τη La Mer ήταν αφενός αναμενόμενη, αφετέρου «οικεία» όπως την χαρακτηρίζει η ίδια, ενσαρκώνοντας ιδανικά τις αξίες και τη φιλοσοφία της La Mer σε πολλαπλά επίπεδα.

«Η La Mer είναι ένα brand που φέρει τις δικές του αξίες, προωθεί την βιωσιμότητα και την καινοτομία, κάτι που ταιριάζει απόλυτα στις δικές μου πεποιθήσεις. Το βασικό συστατικό των προϊόντων της, τα θαλάσσια φύκια, συλλέγονται με το χέρι για να εξασφαλίσουν τη διατήρηση αυτών των σπάνιων φυσικών βιοτόπων για το μέλλον. Πρόκειται για μια αντανάκλαση της μεταβίβασης βιώσιμων προϊόντων και αξιών μεταξύ γενεών. Είναι μεγάλη μου τιμή που πλέον είμαι μέρος της οικογένειας του εμβληματικού brand της La Mer» συνέχισε.

Τατιάνα Μπλάτνικ La Mer

Η συνένωση των δύο ονομάτων βασίζεται σε πολλά περισσότερα από τη λάμψη και τη χάρη μιας σπάνιας ομορφιάς. Ομοίως με την Τατιάνα Μπλάτνικ, η La Mer φημίζεται για την ενεργή φιλανθρωπική της δράση καθώς και το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, στοιχείο που ορίζει τόσο την ίδια όσο και το brand La Mer σε κάθε του έκφανση, από την ποιότητα των προϊόντων έως τη χειρωνακτική συγκομιδή των θαλάσσιων συστατικών από τα βάθη της θάλασσας και την πρωτοβουλία του Ιδρύματος Blue Heart Foundation για την προστασία των ωκεανών.

La Mer Greece x Τατιάνα Μπλάτνικ: Η απόλυτη συνεργασία ομορφιάς

«Το Ίδρυμα Blue Heart Foundation για την προστασία των ωκεανών, που υποστηρίζει η La Mer, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ» σημειώνει η Τατιάνα. «Τα καταγάλανα νερά της Ελλάδας είναι διάσημα σε όλο τον κόσμο, και ανυπομονώ να πορευτώ από κοινού με αυτήν την πρωτοβουλία της εταιρείας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση γύρω από τη ζωτική σημασία του εύθραυστου θαλάσσιου οικοσυστήματος στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Μαζί, μπορούμε να είμαστε μέρος αυτής της αλυσιδωτής δράσης με μόνο σκοπό τη θετική αλλαγή – για τον εαυτό μας, την υγεία μας, τις κοινότητές μας και το περιβάλλον.»

Τατιάνα Μπλάτνικ Crème de La Mer

Στο πρόσωπο της Τατιάνας Μπλάτνικ, η La Mer συναντά τον ιδανικό εκφραστή της. Μια γυναίκα που αγκαλιάζει τον χρόνο, γεμάτη εμπειρίες, αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, μια γυναίκα που θέλει να προσφέρει στον εαυτό της μόνο το καλύτερο. Μια γυναίκα που θέλει η επιδερμίδα της να ακτινοβολεί και που γνωρίζει καλά, πως μόνο η La Mer μπορεί να είναι ο απόλυτος σύμμαχος ομορφιάς της. Η δύναμη της θάλασσας, τα φυσικά συστατικά και το χρυσό ελιξίριο Miracle Broth, που βρίσκονται στην καρδιά των προϊόντων La Mer είναι τα στοιχεία που κάνουν το πολυτελές brand να ξεχωρίζει και να αποτελεί σημείο αναφοράς στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της.

Από την  άλλη πλευρά, η Μαριάννα Κουτέλου, Marketing Manager La Mer Balkans σημειώνει χαρακτηριστικά: “Eίμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Tatiana Blatnik στην οικογένεια της LA MER!

Από τη μια, μια υπέροχη γυναίκα γεμάτη δυναμισμό και ζωντάνια, που ακτινοβολεί και που έχει σκοπό της ζωής της να κάνει τον κόσμο ένα πιο όμορφο μέρος, και από την άλλη ένα brand με μοναδική κληρονομιά, με προϊόντα συνώνυμα της πολυτέλειας και του απόλυτου sophistication σε όλες τους τις εκφάνσεις, δημιουργούν για εμάς το απόλυτο ταίριασμα! Είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσουμε πολλές όμορφες στιγμές στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας και ανυπομονούμε!»