BEAUTY

Τα χειρότερα κουρέματα όλων των εποχών

Άσε τα μαλλάκια σου ανακατεμένα αλλά μέχρι εκεί. Ας μην τα κουρέψεις χωρίς να έχεις στο μυαλό σου κάτι πολύ συγκεκριμένο. Να έχεις κάνει μία έρευνα πριν πας στο κομμωτήριο για τη μεγάλη αλλαγή.

Βρήκαμε τα δέκα κουρέματα που είναι ένα λάθος από μόνα τους. Παρακαλούμε πολύ μην το δοκιμάσετε σπίτι. Κίνδυνος καταρράκτη και αστιγματισμού. Μέχρι και απώλεια όσφρησης έχει παρατηρηθεί.

Κεφάλι ”λάχανο” με αφέλεια τούφα

 

Ήταν η μόδα θα μου πεις αλλά αυτό το μαλλί είναι τρομακτικό. Ψάξτε τα οικογενειακά άλμπουμ και σίγουρα θα βρείτε κάποια μαμά, αδερφή, ξαδέρφη με αυτό το κούρεμα. Η περμανάντ έκλεισε σπίτια στα 80s. Ο εφιάλτης της μικρής και τρελής μπουκλίτσας σε συνδυασμό με την τούφα που στεκόταν με τόνους λακ στο πλάι.

Μπούκλα μποφόρ

 

Μπούκλα παντού. Σε κάθε μήκος και πλάτος του κεφαλιού. Για να το πετύχεις ακολούθησε τις οδηγίες. Το καλοκαίρι και ενώ κάνεις τις απλωτές σου στο Αιγαίο βάλε το κεφάλι σου στο νερό και φέρε όλα τα μαλλιά μπροστά. Βγες από το νερό και γύρισέ τα προς τα πάνω κάνοντας το ένα τούνελ. Θα είσαι κάτι ανάμεσα σε σκυλί και δικαστή στην Αγγλία.

Ουπς, λάθος

 

Συμβαίνουν και λάθη στα κομμωτήρια. Εσύ για την ψαλίδα πήγες και βγήκες κουρεμένη (φρικτά). Κι αν το κόψιμο είναι ανεπανόρθωτο πρέπει να το κάνεις και από την άλλη πλευρά για να μη σε περιμένει άσπρη ολόσωμη φόρμα με τα χεράκια πίσω. Στην περίπτωση του λάθους σε συμπονούμε. Δεν το επέλεξες, σου προέκυψε.

Υποψία αφέλειας

 

Κάποια τριχωτά κεφαλής δεν είναι προορισμένα να γνωρίσουν την αφέλεια με τη στενή εφαρμογή του όρου. Αν στο μπροστινό τμήμα κάνουν πάρτι οι φύτρες σου καλό θα ήταν να μην δοκιμάσεις το εν λόγω κούρεμα. Θέλεις να σε λένε ”μασχαλότριχα” πίσω από την πλάτη σου;

Το κακό το φιλάρισμα

 

Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ. Κοντό καρέ με έντονο φιλάρισμα που φτάνει στο ύψος του πάνω φρονιμίτη και αφέλεια ανέμελη. Τον Πάνο Κιάμο με το φορετό μαλλί αλά Playmobil τον θυμάστε; Κι εμείς.

Του φαντάρου

 

Πόσα λάθη έχουν κάνει κι αυτές οι μανάδες. Τότε που το καπελάκι ήταν μία μόδα unisex και τα μόνα που χρειαζόσουν ήταν ένα κατσαρόλι, ένα ψαλίδι και μία γυριστή καρέκλα. Εφαρμογή στο κεφάλι κι ό,τι περισσεύει έξω από την πόρτα.

Με έτρεχαν κάτι γάτες

 

Έμπλεξες με λάθος παρέες και μπλέχτηκες σε γατοκαβγά. Ο μόνος τρόπος για να καταφέρεις την παραπάνω εμφάνιση. κακοκουρεμένη χωρίς μία γραμμή. Απλά να κόβονται οι τούφες στα τυφλά. Το βασικό είναι το κοκοράκι στη βάση, τύπου κεραία δορυφόρου.

Η λάθος φράντζα

 

Πιστολάκι και χοντρή βούρτσα καλώς ήρθες 1990. Μισό να βάλω το Ρετιρέ στην τηλεόραση να μας φτιάξω και ένα φραπέ σπαστό να καθίσουμε να πούμε τα νέα μας. Μέγα λάθος το φούσκωμα της αφέλειας.

Το τυφλό ανέμελο

Δε θέλεις κάτι επιτηδευμένο αλλά και το τυφλό κόψιμο δεν ωφελεί. Η μόδα των emo με το μαλλί μέσα στη μούρη ευτυχώς ξεπεράστηκε.

Της γιαγιάς το ”μπομπέ”

 

Έπος. Το μαλλί των γιαγιάδων είναι κάθε φορά και μία έκπληξη. Λες και έχουν ατύπως συμφωνήσει να κάνουν διαγωνισμό για το ποια θα πετύχει τα πιο φουσκωτά. Και δώστου τα ρόλεϊ για πιο υπερυψωμένο αποτέλεσμα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβεται μέσα. Το μαλλί κάσκα για βέσπα βγαίνει σε όλα τα χρώματα και συναντάται μετά τα 3α -ήντα.