ΜΑΛΛΙΑ

Τα πιο ωραία, καλοκαιρινά χτενίσματα από τις Spring/Summer 2022 συλλογές

Hermès SS22/ImaxTree

Λίγη έμπνευση από τα runways είναι πάντα καλοδεχούμενη. Αυτή τη φορά κάνουμε focus στα καλοκαιρινά χτενίσματα που είδαμε στις Spring/Summer 2022 συλλογές των σχεδιαστών και οι ιδέες που που μπορείς να βρεις για τα μαλλιά σου είναι αμέτρητες.

Για παράδειγμα, αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά, τότε θα ταυτιστείς με τα σπαστά, mermaid hair που είδαμε στον οίκο Hermès. Οι hairstylists του οίκου Versace μάς γύρισαν πίσω στα 80s με τα disco curls που είδαμε σε αρκετά μοντέλα, ενώ το πάντα chic low bun έκανε την εμφάνισή του στους Saint Laurent και Viviene Westwood. Τα παρακάτω χτενίσματα, θα σου δώσουν την έμπνευση που ψάχνεις. Ιδανικά για κάθε τύπο μαλλιού. Κράτησε screenshots.

Τα πιο ωραία καλοκαιρινά χτενίσματα από τις Spring/Summer 2022 συλλογές

Mermaid hair και low ponytails στον Hermès

Τα πλούσια, μακριά μαλλιά ήταν στο επίκεντρο του οίκου Hermès. Σε χτενίσματα με ελαφρύ σπάσιμο και χωρίστρα στη μέση ή σπαστά low ponytails.

ImaxTree

ImaxTree

Wet look στους Missoni, Miu Miu και Lanvin

Το χτένισμα που είναι ιδανικό για τη ζέστη και που μπορείς να κάνεις πολύ εύκολα μετά τη θάλασσα. Το wet look επικράτησε στα περισσότερα beauty looks που είδαμε στις Spring/Summer 2022 συλλογές. Σε κοντά καρέ, mullets, pixies ή μακριά μαλλιά. Είναι το χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών.

ImaxTree

ImaxTree

ImaxTree

Μισά μισά και disco curls στον Versace

Από τη μία είχαμε το all time classic χτένισμα μισά-μισά (για τις ημέρες που βαριέσαι και θέλεις κάτι εύκολο) και από την άλλη ο οίκος Versace παρουσίασε τα πιο ωραία disco curls. Τα προτείνουμε και τα δύο.

ImaxTree

ImaxTree

Καλοκαιρινά χτενίσματα με low bun στους Saint Laurent και Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood

Το sleek low bun είναι ένα από τα πιο chic χτενίσματα που μπορείς να δοκιμάσεις και το καλοκαίρι. Σε συνδυασμό με ένα κόκκινο κραγιόν δημιουργούν το τέλειο beauty look.

ImaxTree

καλοκαιρινά χτενίσματα ImaxTree

Sleek & curly στον Sergio Hudson

Στον Sergion Hudson είδαμε ένα από τα πιο ωραία low ponytails. Σγουρά μαλλιά στο κάτω μέρος και sleek στο πάνω με χωρίστρα στο πλάι.

ImaxTree
καλοκαιρινά χτενίσματα ImaxTree

Καρέ με χωρίστρα στο πλάι στον Monot

Το κοντό καρέ είναι μία από τις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού. Αν ψάχνεις ένα σύγχρονο στιλ μπορείς να χτενίσεις τα μαλλιά σου πίσω από τα αυτιά, δημιουργώντας ένα sleek εφέ στο πάνω μέρος.

καλοκαιρινά χτενίσματα ImaxTree

Ή με γυρισμένες άκρες στον Dior

Αν πάλι δεν μπορείς να αποχωριστείς την χωρίστρα στη μέση, το κοντό καρέ με τις γυρισμένες άκρες στον Dior είναι μια τέλεια ιδέα.

καλοκαιρινά χτενίσματα ImaxTree

Καλοκαιρινά χτενίσματα με braids στους Act N1 και Mossi

Οι πλεξούδες ήταν πολλές και διαφορετικές στις πασαρέλες. Δύο από τις αγαπημένες μας ήταν αυτές που είδαμε στους οίκους Act N1 και Mossi.

ImaxTree

καλοκαιρινά χτενίσματα ImaxTree

Modern bouffant στον Rokh και Moschino

Πώς θα έπιανε τα μαλλιά της η Μαρία Αντουανέτα το 2022; Σε ένα σύγχρονο bouffant με low bun όπως αυτό που είδαμε στον Rokh και στον Moscino.

καλοκαιρινά χτενίσματα ImaxTree

καλοκαιρινά χτενίσματα ImaxTree