ΝΤΕΜΑΚΙΓΑΖ

Τα κορίτσια ξενυχτάνε με ένα μυστικό (που κάνει καλό στην επιδερμίδα τους)

Κάθε φορά που γυρνάω σπίτι το βράδυ, κυρίως αν έχει προηγηθεί έξοδος, το μόνο πράγμα που μπορεί να χαλάσει λίγο τη διάθεσή σου είναι το ντεμακιγιάζ. Ωστόσο, δεν το προσπερνώ και δεν το αμελώ ποτέ. Είναι ένα προσωπικό μου στοίχημα, μία υπόσχεση που έχω δώσει στον εαυτό μου για να διατηρήσω την επιδερμίδα μου όσο πιο λαμπερή και νεανική μπορώ.

Αυτή την εμμονή μου με το ντεμακιγιάζ το βράδυ, ακόμα και μετά από ξενύχτι, συζητήσαμε πρόσφατα με τα υπόλοιπα κορίτσια στο γραφείο, από την ομάδα του Ladylike.gr, που φαντάζομαι όπως κι εσύ, αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, τα μαύρα, μουντζουρωμένα μάτια. 

Φυσικά στη συζήτηση έδωσε η καθεμία τη δική της εκδοχή για τον τρόπο που ξεβάφεται και αναφέρθηκαν πολλές φορές τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ως η πιο γρήγορη λύση. Θα συμφωνήσω ότι τα demakeup wipers είναι συχνά η εύκολη λύση, αφού αφαιρούν μεγάλη ποσότητα μακιγιάζ με λίγες μόνο κινήσεις. Θέλω να σου πω όμως, αυτό που είπα και στα υπόλοιπα κορίτσια, ότι τα μαντηλάκι είναι απλά ένας τρόπος για να μην νιώθεις τύψεις ότι παραμελείς τον εαυτό σου. 

 

Αρχικά, τα μαντηλάκια καθαρισμού αφαιρούν το μακιγιάζ, ερεθίζοντας την επιδερμίδα και πολλές φορές την αφήνουν ξηρή. Δεν είναι τόσο καλά μαζί σου και το πρωί μάλλον θα ξαναχρειαστεί να κάνεις ντεμακιγιάζ, αφού η μαυρίλα από το mascara που δεν έφυγε το βράδυ στην καλύτερη θα έχει απλωθεί στα μάτια σου και στην χειρότερη θα έχει αφήσει αποτύπωμα στο μαξιλάρι σου.

Η δική μου πρόταση στο ντεμακιγιάζ, όποια ώρα της ημέρας κι αν το κάνεις, προφανώς και το βράδυ, είναι το micellaire water, αυτό το μαγικό νερό για το πρόσωπο που όχι μόνο αφαιρεί το μακιγιάζ από όλο πρόσωπο (φυσικά εννοώ και τα μάτια και τα χείλη) αλλά καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, χωρίς να την ερεθίζει και να την ταλαιπωρεί. Ειδικά αν βρεις το ιδανικό για την επιδερμίδα σου, τότε το ντεμακιγιάζ θα γίνει παιχνιδάκι και η αίσθηση που προσφέρει είναι μοναδική.

 

Η Garnier σου δίνει την ευκαιρία να έχεις το κατάλληλο νερό ντεμακιγιάζ micellaire που σέβεται την επιδερμίδα σου σύμφωνα με τα δικά της χαρακτηριστικά και ανάγκες. Εξάλλου, θέλω να σου πω ότι η τεχνολογία των μικκυλίων κάθε άλλο παρά ευεργετική μπορεί να είναι για την επιδερμίδα και το νερό της Garnier εκτός από έναν καλό καθαρισμό που δεν αφήσει τα μάτια σου μαυρισμένα, καταπραΰνει την επιδερμίδα και φυσικά αφήνει κοκκινίλες, ούτε στα τυχόν ευαίσθητα σημεία.

Τα κορίτσια που είχαν τα μαντηλάκια ως την εύκολη λύση, δοκίμασαν το νερό ντεμακιγιάζ της Garnier και δεν χρειάστηκε να τους εξηγήσω πολλά ακόμα. Και μόνη αυτή η δροσερή αίσθηση καθαριότητας που αφήνει στην επιδερμίδα ήταν αρκετή για να το λατρέψουν. Αν δεν έχεις ήδη μπει στην διαδικασία να το βάλεις στην ρουτίνα του ντεμακιγιάζ, κάνε το. Αλλιώς, είμαι σίγουρη ότι δεν θα διαπραγματευτείς καμία αλλαγή. Το νερό ντεμακιγιάζ micellaire της Garnier πρέπει να βρίσκεται μόνιμα στο μπάνιο σου. Δεν θα σου πάρει πολύ περισσότερη ώρα, απ’ ότι τα αντίστοιχα μαντηλάκια, αντιθέτως δεν θα χρειαστεί να τρίψεις τα δύσκολα σημεία που το μακιγιάζ φεύγει δυσκολότερα, όπως τα μάτια.

 

My tip: Ακόμα και τα βράδια που δεν χρειάζεσαι ντεμακιγιάζ ή τα μεσημέρια που γυρνάς σπίτι κουρασμένη και ταλαιπωρημένη, το νερό micellaire θα καθαρίσει όλους τους ρύπους που έχουν μαζευτεί στην επιδερμίδα σου και θα κάνει το πλύσιμο του προσώπου πιο αποτελεσματικό. Ένα cotton pad, εμποτισμένο με το Garnier Διφασικό Micellaire, αρκεί να περαστεί από όλο το πρόσωπο και όχι μόνο θα δεις αλλά και θα νιώσεις τη διαφορά.