ΜΑΛΛΙΑ

Τα 8 πιο iconic διάσημα χτενίσματα όλων των εποχών

AP Photo

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που ομολογουμένως οι περισσότερες από εμάς μπαίνουμε στη διαδικασία να πειραματιστούμε με τα μαλλιά μας. Άλλες κάνοντας πιο διακριτικές αλλαγές στο μήκος ή στο χρώμα τους κι άλλες πιο εκκεντρικές. Κι αν είχαμε να στέψουμε ένα hairlook ως hot τάση τις τελευταίες σεζόν θα λέγαμε ξεκάθαρα πως αυτό είναι το καρέ. Σε όλα τα μήκη και τις μορφές του (από πολύ κοντό (bob) και αυστηρό έως πιο ασύμμετρο και μέχρι και τους ώμους (lob). Ακολουθούν οι αφέλειες και τα layers.

Back to school: 8 χτενίσματα που είναι τόσο hot σήμερα όσο όταν πήγαινες Δημοτικό

Παρ’όλα αυτά, υπάρχουν μερικά hairlooks που μπαίνουν στην κατηγορία των iconic. Είναι αυτά τα χτενίσματα και τα κουρέματα που αγαπήθηκαν όσο λίγα, άντεξαν στο χρόνο, έκαναν χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο να διαβούν την πόρτα του κομμωτηρίου προκειμένου να τα υιοθετήσουν και το βασικότερο τα θυμόμαστε σήμερα χωρίς να χρειάζεται να γκουγκλάρουμε κάτι. Κάποια θεωρήθηκαν πολύ αντισυμβατικά με την εποχή τους, κάποια άλλα ήταν πιο κλασικά, όλα αναδείχθηκαν από τις διάσημες κυρίες που τα υποστήριξαν μοναδικά, μένοντας στην ιστορία.

Από το πολύ κοντό pixie look της Audrey Hepburn τη δεκατία του ’50, τις iconic ξανθές μπούκλες της Marilyn Monroe, τα ανέμελα updos της Brigitte Bardot, τα ολόισια, μεταξένια μαλλιά της Cher, μέχρι το «Rachel Cut» της Jennifer Aniston από τα Φιλαράκια και το signature ponytail της Ariana Grande, παρακάτω συγκεντρώσαμε με μεγάλη δυσκολία τα 8 διάσημα χτενίσματα όλων των εποχών.

Οι iconic πλατινέ ξανθιές μπούκλες της Marilyn Monroe

Το μισοπιασμένο ατημέλητο (και με super όγκο) hairlook της Brigitte Bardot

AP Photo

AP Photo

Το αυστηρό καρέ με αφέλειες της Anna Wintour

AP Photo/Stuart Ramson

AP Photo/Stuart Ramson

Το θρυλικό pixie look της Audrey Hepburn

AP Photo/Marty Lederhandler

AP Photo/Marty Lederhandler

Τα super glossy, πολύ μακριά, ίσια μαλλιά της Cher

AP Photo

AP Photo

Το μοναδικά ασύμμετρο καρέ της Victoria Beckham (aka POB)

AP Photo/Kevork Djansezian

AP Photo/Kevork Djansezian

Το signature ponytail της Ariana Grande

Το ”Rachel Cut” της Jennifer Aniston από τα ”Φιλαράκια”

Κεντρική Φωτογραφία:AP Photo