ΦΡΥΔΙΑ

Τα 4 trends ομορφιάς που σιγά σιγά αποχαιρετούν τη μόδα (και λίγο χαιρόμαστε γι’ αυτό)

Λίγο έως πολύ, όλες μας έχουμε ακολουθήσει κάποιο trend της εκάστοτε εποχής, είτε αυτό αφορά σε μαλλιά, είτε σε μακιγιάζ ή σε ενδυματολογικές επιλογές.

Παρόλ’ αυτά, σχεδόν κάθε φορά που αυτό συμβαίνει, έρχεται κι εκείνο το απαραίτητο πλήρωμα του χρόνου για να αντιληφθούμε ότι ίσως το παρακάναμε με την “τυφλή υποταγή” σε ό,τι επιτάσσει η μόδα, ίσως απλά να μην είναι όλα για όλους.

Υπάρχουν, λοιπόν, 4 trends της τελευταίας περιόδου που σιγά σιγά μας αποχαιρετούν και ναι, δεν θα το κρύψουμε, ίσως και να χαιρόμαστε λίγο γι’ αυτό.

1) Ombre μαλλιά

Ανοιχτές άκρες, υπήρξατε βολικές, καλοκαιρινές, δώσατε κάτι από την αίγλη των stars και στα δικά μας μαλλιά. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε μια περισσότερο φυσική επιλογή για όλο το μήκος των μαλλιών. Και ναι, ήδη σκεφτόμαστε την τεχνική “Balayage”, αλλά γι’ αυτό θα μιλήσουμε σε επόμενο χρόνο.

 

2) Έντονο contouring

Μπορεί η βασίλισσα του contouring, Kim Kardashian, να τα πηγαίνει περίφημα με αυτό και αλήθεια no hard feelings για τις δεξιότητές της, απλά εμείς είμαστε απλοί καθημερινοί άνθρωποι, έχουμε πολύ τρέξιμο μέσα στην ημέρα και χρειαζόμαστε σαφώς απλούστερες εναλλακτικές στο μακιγιάζ.

 

3) Υπερβολικά σκούρα φρύδια

Είναι αλήθεια πως τα πολύ πλούσια φρύδια είναι ξανά στη μόδα και πιο μεγάλα από ποτέ. Αλλά, αν δεν τα έχεις έτσι από τη φύση σου (όπως η Cara Delevingne), τότε εφάρμοσε ελάχιστη ποσότητα από το μολύβι των φρυδιών, απλώς για να τονίσεις το σχήμα τους. Μην το παρακάνεις, φαίνεσαι εξωπραγματική.

 

4) Προφανείς υπερβολές

Αν δεν είσαι παρουσιάστρια σε κάποιο σόου, δεν έχεις κανένα λόγο να βάφεσαι στην καθημερινότητά σου κάνοντας εξόφθαλμες υπερβολές, όπως το να χρησιμοποιείς ψεύτικες βλεφαρίδες ή πολλή ποσότητα foundation και πούδρας και concealer, τόσο που να χάνεις κάθε φυσικότητα.