ΑΡΩΜΑ

Στη νέα συλλογή Luxury Fragrance Collection της Estée Lauder θα βρεις το επόμενο άρωμά σου

«To άρωμα ζεί στο μυαλό, όχι μόνο στις αισθήσεις» είχε πει κάποτε η Estée Lauder, η οποία όταν δημιούργησε το έλαιο μπάνιου Youth-Dew το 1953, έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία αρωμάτων. Εβδομήντα πέντε χρόνια αργότερα, το ομώνυμο brand συνεχίζει επιτυχώς την κληρονομιά της, με το λανσάρισμα μιας νέας συλλογής πολυτελών αρωμάτων, Luxury Fragrance Collection.

Οκτώ εξαιρετικά αρώματα τα οποία μεταφέρουν όποιον τα δοκιμάζει σε μέρη μαγικά και ανεξερεύνητα, εκεί όπου ο νους και οι αισθήσεις ζωντανεύουν με τρόπο συναρπαστικό, αφυπνίζονται και μεταμορφώνονται.

Κάθε άρωμα είναι κατασκευασμένο με εξαιρετικά συστατικά και εκχυλίσματα που τονώνουν τη διάθεση, αφυπνίζουν την φαντασία και ξεκλειδώνουν μια μοναδική αισθητηριακή εμπειρία, αντλώντας έμπνευση από
τα θαύματα της φύσης, τον αισθησιασμό και τους ρυθμούς της όπως το φως και την υπέροχη λάμψη ενός ηλιοβασιλέματος, τη μαγεία ενός φεγγαρόλουστου λουλουδιού, την αισιοδοξία και τη ζεστασιά μιας ηλιαχτίδας.

Η φύση και η επιστήμη συναντιούνται δημιουργικά με σκοπό να κρατήσουν ζωντανή κάθε ξεχωριστή στιγμή, πρωτοπορώντας στην μακρά διάρκεια των πολυτελών αρωμάτων. Η νέα και αποκλειστική τεχνολογία της Estée Lauder, ScentCapture Fragrance Extender™, είναι ειδικά σχεδιασμένη με σκοπό το κάθε άρωμα να διαρκεί έως και 12 ώρες με μία μόνο εφαρμογή.

Η Luxury Fragrance Collection της Estée Lauder

Μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα στο δροσερό Tender Light,  στο φρουτώδες chypre Sensuous Stars, στο ξυλώδες άρωμα με λευκά άνθη Radiant Mirage, στο χαλαρωτικό ξυλώδες άρωμα με νότες Βετιβέριας Blushing Sands, στο λουλουδάτο, με νότες από leather άρωμα Paradise Moon, στο ξυλώδες, λουλουδάτο άρωμα Desert Eden, στο λουλουδάτο, με θαλάσσιες νότες άρωμα Dream Dusk και στο εθιστικό κεχριμπαρένιο, πικάντικο άρωμα Infinite Sky.

Όσο για το μπουκάλι… κάθε άρωμα «στεγάζεται» σε ένα εξαίσιο, πολυτελές γυάλινο μπουκάλι, με την βάση του καπακιού να είναι στολισμένη με μία όμορφη λεπτομέρεια χρυσού σχοινιού, εμπνευσμένη από παλαιότερη, χαρακτηριστική συσκευασία της Estée Lauder. Το χρυσό καπάκι διαθέτει ένα μονόγραμμα εμπνευσμένο από αυθεντικό λογότυπο της Estée Lauder που αναδύθηκε από τα αρχεία της Estée Lauder Companies. Είναι αποκλειστική λεπτομέρεια της Luxury Collection.

Η νέα Luxury Fragrance Collection της Estée Lauder είναι διαθέσιμη στο esteelauder.gr και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.