ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Στη Fall 2023 συλλογή του οίκου Akris θα βρεις το πιο ρομαντικό χτένισμα

Launchmetrics Spotlight

Υπάρχει πάντα μια πηγή έμπνευσης, τόσο για τα fashion, όσο και για τα beauty trends, που δεν απογοητεύει ποτέ. Αυτή είναι τα runways, εκεί δηλαδή, που ξεκινούν όλα.

Κλείνοντας, λοιπόν, με την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και εστιάζοντας στις τάσεις της ομορφιάς, υπήρξε μια συλλογή που μπήκε στο επίκεντρο, όχι απλώς για τα ρούχα της, αλλά και για τα beauty looks. Συγκεκριμένα, για ένα χτένισμα που μπορείς να δοκιμάσεις από τώρα.

Ο σουηδικός οίκος Akris παρουσίασε τη Fall 2023 συλλογή του στο Palais de Tokyo στο πλαίσιο της Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Σε αυτή είδαμε ένα από τα πιο ρομαντικά χτενίσματα που μπορείς να δοκιμάσεις αν διατηρείς τα μαλλιά σου μακριά. Τα looks με καρό, metallic και floral printed κοστούμια ολοκληρώθηκαν με ένα χτένισμα που χαρακτηρίστηκε από μία ανεπιτήδευτη απλότητα.

Τα μακριά μαλλιά των μοντέλων πιάστηκαν σε ένα sleek braided updo που σχημάτιζε μία κυκλική πλεξούδα περιμετρικά του κεφαλιού. Το μπροστινό μέρος είχε χωρίστρα στη μέση, ενώ το στοιχείο που επίσης ξεχώρισε είναι ότι οι τούφες των μαλλιών έπεφταν χαλαρές δεξιά και αριστερά.

Στη Fall 2023 συλλογή του οίκου Akris θα βρεις το πιο ρομαντικό χτένισμα

Launchmetrics Spotlight

Launchmetrics Spotlight

Το πλαϊνό μέρος του braided updo

Launchmetrics Spotlight

Launchmetrics Spotlight

Launchmetrics Spotlight

Οι πλεξούδες είναι μια διαχρονική τάση στα χτενίσματα που όμως επαναπροσδιορίζεται ανά σεζόν μέσα από τις συλλογές των σχεδιαστών. Το συγκεκριμένο braided updo, για παράδειγμα, αποτελεί μια τέλεια ιδέα τόσο για το καλοκαίρι, όσο και για τον χειμώνα. Προορίζεται για μια περίσταση, όπως γάμος ή βάφτιση αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις και στα καθημερινά beauty looks. Αν και το πίσω μέρος είναι πιο περίτεχνο, τα πλαϊνά μέρη είναι με τέτοιο τρόπο χτενισμένα, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μην δείχνει επιτηδευμένο. Αξίζει μια δοκιμή στο επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο.