ΤΑΜΤΑ

Σου αρέσουν τα beauty looks της Τάμτα; Από ‘δω και στο εξής μπορείς να τα αντιγράψεις

Θεωρείται μία από τις πιο stylish Ελληνίδες τραγουδίστριες που δεν φοβάται να πειραματίζεται, πετυχαίνοντας πραγματικά μοναδικούς συνδυασμούς με τα ρούχα της. Εκτός όμως, από fashion icon, η Τάμτα είναι ένα από τα αγαπημένα κορίτσια εδώ στο Ladylike και ειδικότερα στο beauty. Και δεν είναι μόνο οι συχνές αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της, είναι και οι επιλογές στο μακιγιάζ της, που την καθιστούν beauty icon στα μάτια μας. Μία ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, είμαι σίγουρη πως θα σε πείσει.

 

Αυτός είναι και ο λόγος που όταν έφτασε στο mail μας πριν λίγη ώρα η ανακοίνωση της νέας beauty συνεργασίας της, έναν ενθουσιασμό τον αισθανθήκαμε. Γιατί πλέον θα μπορούμε να τη βλέπουμε να δοκιμάζει ακόμη περισσότερες τάσεις στο μακιγιάζ και τα μαλλιά, εμπνέοντάς μας για το δικό μας look, μιας και πλέον είναι η νέα ambassador της beauty ομάδας της Seventeen Cosmetics και της Lorvenn Hair Professionals.

 

Σε συνεργασία με αυτά τα δύο brands, η Τάμτα θα αφεθεί στα χέρια των beauty advisors, οι οποίοι θα αναλάβουν το total look της, βοηθώντας την να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα…να μεταμορφώνεται, να εμπνέει και να πρωτοπορεί, παρουσιάζοντας νέες τάσεις.

 

Εμείς, ανυπομονούμε να δούμε την stylish τραγουδίστρια να πειραματίζεται με τις δημιουργίες της Seventeen και της Lorvenn στο μακιγιάζ και τα μαλλιά.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/officialtamta