ΠΡΟΣΩΠΟ

SOSKIN: 5 λόγοι που θα γίνει το αγαπημένο σου beauty brand

Από τα χέρια μίας beauty editor- με καραντίνα και χωρίς- σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση περνούν δεκάδες νέα προϊόντα ομορφιάς. Προϊόντα από brands ομορφιάς που καλείται να δοκιμάσει- εφόσον οι ανάγκες και ο τύπος της επιδερμίδας της- το επιτρέπουν, διεκδικώντας μία θέση στο μπουντουάρ της. Κάπως έτσι, «γνώρισα» τη SOSKIN, ένα Γαλλικό brand ομορφιάς που από το 1992 μέχρι και σήμερα εστιάζει στην ανάδειξη της ομορφιάς κάθε δέρματος, με βάση τη βελτίωση της υγείας του και τη δύναμη των αποτελεσμάτων.

Άλλωστε, όλα τα προϊόντα της SOSKIN αποτελούν καρπό 25ετούς επιστημονικής έρευνας και μελέτης και απευθύνονται σε κάθε ανάγκη περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας. Τι κάνει όμως, τη SOSKIN μοναδική; Πού βασίζεται κάθε σειρά; Παρακάτω θα βρεις 5 λόγους που η SOSKIN θα γίνει το νέο αγαπημένο σου beauty brand.

-Το βασικό σημείο- κλειδί: Η βιομιμητική τεχνολογία (aka η τεχνολογία που μιμείται το δέρμα)

Βασικός στόχος της SOSKIN είναι να δημιουργήσει ένα βιομιμητικό περιβάλλον για να διορθώσει τα δερματικά προβλήματα και να διασώσει το δέρμα από εξωτερικούς παράγοντες. Σε αυτό συμβάλει σίγουρα η βιομιμητική τεχνολογία που έχει αναπτύξει στο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης που διαθέτει. Χάρη σε αυτή την καινοτόμα τεχνολογία, δημιουργεί πρωτοποριακά προϊόντα που μιμούνται τις φυσικές διεργασίες της επιδερμίδας, με στόχο να αναδείξουν τη φυσική της ομορφιά και λάμψη, παρέχοντας ακριβώς ότι χρειάζεται.

Τα προϊόντα της SOSKIN κατασκευάζονται από ενεργά συστατικά, ειδικά επιλεγμένα για τη Βιο-Συμβατότητα τους, τα οποία διεισδύουν στα δερματικά κύτταρα μέσω της κυτταρικής μεμβράνης και μιμούνται τους φυσικούς μηχανισμούς του οργανισμού για να αναπαράγουν τα υγιή στοιχεία ενός ισορροπημένου δέρματος.

-Πώς λειτουργούν τα προϊόντα της SOSKIN

Με το μότο «Save Our Skin», κάθε προϊόν δουλεύει προς τρεις κατευθύνσεις: Αναπληρώνει το υαλουρονικό οξύ και πρωτεΐνες στην επιδερμίδα που αποτελούν βασικά δομικά συστατικά του δέρματος, καθώς και στοιχεία που διατηρούν την ελαστικότητα και την νεανική όψη. Αποκαθιστά τις λειτουργίες της εξωτερικής στιβάδας του δέρματος με ενεργά στοιχεία από βότανα, έτσι ώστε η επιδερμίδα να τρέφεται σωστά και να προστατεύεται αποτελεσματικά από εξωτερικούς παράγοντες. Τέλος, επανενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων, για πρόληψη της γήρανσης και την εμφάνιση κηλίδων και δυσχρωμιών.

-Η επιστημονικότητα πίσω από το brand

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζεις, πως η SOSKIN είναι ένα brand που έχει διαμορφωθεί από κορυφαίους επιστήμονες (δερματολόγους, φαρμακοποιούς, αισθητικούς ιατρούς). Έπειτα, εξίσου σημαντικό είναι να ξέρεις τις αξίες πάνω στις οποίες αναπτύσσονται τα προϊόντα της: Για παράδειγμα, τα αποτελέσματά της βασίζονται σε δερματολογικούς ελέγχους και κλινικές μελέτες, ενώ χρησιμοποιεί τα συστατικά στοιχεία αυστηρά στην σωστή τους δόση, ώστε να πετυχαίνουν τα σωστά αποτελέσματα, χωρίς όμως να προκαλούν κορεσμό και να επιβαρύνουν την επιδερμίδα.

-Πώς θα βρω ποια προϊόντα ταιριάζουν στον τύπο/ ανάγκη δέρματός μου

Τα προϊόντα της SOSKIN απευθύνονται σε κάθε τύπο δέρματος, στοχεύοντας στην ανάδειξη της ομορφιάς του. Κάθε σειρά περιποίησης έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας ή δερματικό πρόβλημα, στοχεύοντας στην αντιμετώπιση των πραγματικών αιτιών, και όχι απλά στην πρόσκαιρη διόρθωση του οπτικού αποτελέσματος.

Ειδικότερα, οι φόρμουλες των προϊόντων: α) Μιμούνται και αντιγράφουν την φυσική λειτουργία του δέρματος, με σκοπό την επίτευξη ήπιας δράσης των δραστικών συστατικών και την αποφυγή παρενεργειών. β)Υποκαθιστούν τα μόρια που συνθέτουν το δέρμα. γ)Τονώνουν & διεγείρουν τις λειτουργίες της θρέψης και της άμυνας του δέρματος. δ) Αντιμετωπίζουν τις αιτίες προβλημάτων και προλαμβάνουν την επανεμφάνισή τους κι έτσι βοηθούν το δέρμα να διατηρεί την φυσική του ισορροπία. ε) Είναι δερματολογικά ελεγμένες. Γι’ αυτό, η SOSKIN είναι μια μάρκα που απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος, όλες τις ηλικιακές φάσεις της επιδερμίδας και κάθε φύλο.

Αγαπημένα προϊόντα : Hydrawear Serum, Hydrawear Gel Cream, και CICAPLEX® από τη σειρά RESTORATIVE (Ενυδάτωση και Επανόρθωση) και τα Eye Care Serum, Densifying Cream, Glyco-C Pigment Wrinkle Corrective Care από τη σειρά ΑGE PERFORMANCE (Αντιγήρανση).

-Ποιες είναι οι σειρές

Κάθε σειρά περιποίησης, διαθέτει τον δικό της χρωματικό κώδικα  και περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού, κρέμες ημέρας, προϊόντα περιποίησης νύχτας, προϊόντα για τη φροντίδα των ματιών, ορούς, καθώς και ειδικά προϊόντα εξειδικευμένης δράσης. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ανάμεσα στη [R+] RESTORATIVE για Ενυδάτωση- Επανόρθωση, στην [Α+] AGE PERFORMANCE για Αντιγήρανση, στη [P+] PURE PREPARATION για βαθύ καθαρισμό- τάση για ακμή, [W+] WHITE SPECIFICATION για λεύκανση και τη SUN GUARD για Αντηλιακή Προστασία. Όλα τα προϊόντα SOSKIN διατίθενται στα φαρμακεία και στα e-pharmacies. Το μόνο που μένει είναι να βρεις τη σειρά που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σου!

https://www.soskin.gr/

https://www.facebook.com/soskingreece

https://www.instagram.com/soskin.gr/