ΝΥΧΙΑ

Οι soft αποχρώσεις θα απογειώσουν το καλοκαιρινό μανικιούρ σου

instagram.com/betina_goldstein/

Έχουμε συνδέσει το καλοκαίρι με έντονες ή φλούο αποχρώσεις. Όσο πιο έντονα χρώματα στο μανικιούρ και το πεντικιούρ τόσο το καλύτερο. Σίγουρα το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι εντυπωσιακό. Εξίσου εντυπωσιακό όμως, είναι και ένα μανικιούρ το οποίο κινείται σε soft αποχρώσεις.

Οι soft αποχρώσεις ταιριάζουν τέλεια σε σκουρόχρωμη επιδερμίδα και είναι ιδανικές επίσης αν σου αρέσει το μαύρισμα από τον ήλιο τώρα το καλοκαίρι. Δημιουργούν δηλαδή το τέλειο κοντράστ. Σε αυτές συγκαταλέγονται όλες οι γήινες αποχρώσεις (από μπεζ έως λευκό), αλλά και χρώματα όπως το butter yellow ή banana yellow, το baby blue, το λιλά και το olive green. Αποπνέουν μία χαλαρότητα και υπόσχονται ένα stylish αποτέλεσμα δίχως προσπάθεια.

Αν αγαπάς το μίνιμαλ στιλ και το less is more είναι το motto που σε χαρακτηρίζει τότε αυτές αποχρώσεις είναι ιδανικές για σένα. Θα ταιριάξουν με κάθε total white outfit, με μονοχρωματικά σύνολα στις αποχρώσεις της άμμου και του καφέ. Συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες παρακάτω για να δοκιμάσεις στο επόμενο ραντεβού σου.

Soft αποχρώσεις με banana yellow

Το κίτρινο είναι ένα παρεξηγημένο χρώμα. Παρόλα αυτά αν θέλεις ένα διακριτικό αποτέλεσμα το banana yellow είναι ιδανικό.

Butter yellow

To butter yellow ακολουθεί περίπου τη λογική του banana yellow. Το βλέπουμε να πρωταγωνιστεί σε πολλές συλλογές σχεδιαστών και η αλήθεια είναι πως ταιριάζει εξίσου και στο μανικιούρ.

Olive green

Πράσινο το καλοκαίρι δεν είναι μόνο το lime green. Το πράσινο της ελιάς είναι επίσης μία από τις hot αποχρώσεις που βλέπουμε στα νύχια των it girls.

Baby blue

Η πιο cute απόχρωση του γαλάζιου είναι τόσο διακριτική και μίνιμαλ που μπορεί να ταιριάξει σε κάθε περίσταση. Στα plus, γίνεται η ιδανική απόχρωση για σχέδια.

Rainbow sorbet

Οι σορμπέ αποχρώσεις υπόσχονται ένα δροσερό μανικιούρ. Ό,τι πρέπει για να συνοδεύσεις τα καλοκαιρινά φορέματά σου. Υιοθέτησέ τις σε ένα rainbow mani που είναι και από τα πιο αγαπημένα της σεζόν.

Milky nails

Τα milky nails προσφέρουν πάντα ένα διακριτικό αποτέλεσμα.