ΝΥΧΙΑ

Snowflake nails: 8 μανικιούρ που σετάρονται άψογα με τον καιρό

Instagram/nail_reflower/

Το χιόνι μας φτιάχνει τη διάθεση (όταν μπορούμε να το απολαύσουμε από τη ζεστασιά του σπιτιού μας ή όταν βγαίνουμε να παίξουμε χιονοπόλεμο). Το ίδιο και το μανικιούρ. Λατρεύουμε τα περιποιημένα νύχια, το nail art, το να δοκιμάζουμε διαφορετικές αποχρώσεις και σχέδια από τα συνηθισμένα ανάλογα με το mood μας ή -γιατί όχι- ακόμη και τον καιρό.

 

Και μιας και η διάθεσή μας είναι τέτοια σήμερα, τι θα έλεγες να σετάρεις το μανικιούρ σου, με το χειμωνιάτικο σκηνικό; Δοκίμασε ή έστω χάζεψε – τουλάχιστον σήμερα που είναι όλα κλειστά- την τάση των snowflake nails.

Τα πράγματα απλά. Οι νιφάδες του χιονιού πρωταγωνιστούν σε διάφορα μεγέθη και χρώματα (από πολύ μικρές- που οριακά φαίνονται ως κουκίδες- έως αρκετά μεγάλες, ζωγραφιστές με το χέρι) μαζί με τις αγαπημένες σου αποχρώσεις, το glitter, τα στρας ή όποιο άλλο φινίρισμα θέλεις να έχει το μανικιούρ σου.

Κι αυτή τη φορά, οι αγαπημένοι μας nail λογαριασμοί στο Instagram δεν μας απογοήτευσαν. Ψάξαμε, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τα πιο όμορφα snowflake nails για κάθε γούστο και μήκος νυχιών (ναι, παρακάτω θα δεις πολύ ωραία σχέδια ακόμη και για τα πιο κοντά νύχια). Το μόνο που μένει είναι να κάτσεις αναπαυτικά στον καναπέ σου- αργία σήμερα- και μαζί με τη ζεστή σου σοκολάτα, να απολαύσεις τα μανικιούρ!

8 snowflake μανικιούρ που ταιριάζουν τέλεια με τον καιρό