ΜΑΛΛΙΑ

Smoky Hair : Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις το χρώμα στα μαλλιά σου, τσέκαρε αυτή την τάση

L'Oréal Professionnel Paris

Ανοίγουν από αύριο τα καταστήματα σε όλη τη χώρα- και τα κομμωτήρια- και αν μη τι άλλο, εκτός από τα πρακτικά ζητήματα (όπως το βάψιμο της ρίζας που κατέβηκε ή κούρεμα) αυτή είναι μία καλή ευκαιρία να κάνεις αυτή την αλλαγή στο χρώμα που σκεφτόσουν εδώ και καιρό. Αν είσαι σε αυτό το mood, μεταξύ όλων των άλλων, οφείλω να σε ενημερώσω για την τεχνική των Smoky Hair.

 

Eμπνευσμένη από το smoky make up, η L’Oréal Professionnel Paris δημιούργησε την απόλυτη τεχνική Smoky Hair για ντεγκραντέ ψυχρές αποχρώσεις, μία νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών, μαζί με επτά νέες αποχρώσεις στις επαγγελματικές βαφές Majirel & Inoa, που ήδη έχουν δοκιμάσει και λατρέψει εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο και μόνο ένας L’Oréal Pro Colorist θα μπορούσε να φέρει εις πέρας. Το αποτέλεσμα; Μοναδικά επαγγελματικά looks με μαλλιά πολυδιάστατα και λαμπερά, που αναδεικνύουν την προσωπικότητα κάθε γυναίκας.

Με δύο λόγια, η τεχνική του Smoky Hair δεν είναι τίποτε άλλο παρά από ένα εντυπωσιακό ντεγκραντάρισμα ψυχρών αποχρώσεων στα μαλλιά, απόλυτα εξατομικευμένο για τις ανάγκες κάθε γυναίκας,

 

Κάθε εξατομικευμένο look έχει δημιουργηθεί από τους L’Oréal Pro Colorists, με την εφαρμογή 2-3 προσαρμοσμένων αποχρώσεων από την πιο σκούρα στις ρίζες, στις πιο ανοιχτές στα μήκη και τις άκρες, αναμειγνύοντας τις διαφορετικές αποχρώσεις μεταξύ τους στα σημεία που ενώνονται.

Πώς σου φαίνεται;