ΚΟΥΡΕΜΑ

Σίγουρα δεν έχεις κουρευτεί ποτέ με αυτόν τον τρόπο

Η ενασχόληση με τα μαλλιά σου τρώει αρκετό χρόνο πια αφού οι ειδικοί, τα trends και η αγορά σε βομβαρδίζουν συνεχώς με νέα προϊόντα, τάσεις και τεχνικές. Εσύ όμως θες να τα ξέρεις όλα. Εμείς είμαστε εδώ για να μη χάνεις τίποτα, όπως αυτή τη νέα τεχνική κουρέματος που θα δεις παρακάτω.

Τα μάτια σου έχουν πολλά με τις βαφές και ένα σωρό tricks με χτενίσματα και και τα εργαλεία τους. Ήρθε η ώρα να μάθεις μία νέα τεχνική κουρέματος που σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί και πιθανόν να σε ενθουσιάσει. Τουλάχιστον εγώ έμεινα με το στόμα ανοιχτό, αφού αυτή την περίοδο σκέφτομαι πως να κόψω τα μαλλιά μου. Κι ενώ φλερτάρω με την ιδέα του καρέ, έρχεται αυτό το video από το Instagram για να μου δώσει ακόμα ένα λόγο να το κάνω.

Ένα κομμωτής τοποθετεί στα μαλλιά ένα εργαλείο που μοιάζει με χάρακα, στο ύψος που θέλει να κοπούν και με μία ξυριστική μηχανή κουρεύει ότι περισσεύει από κάτω. Όταν απομακρύνει το χάρακα, καθαρίζει και πάλι με την ξυριστική μηχανή ότι έχει ξεμείνει και πετυχαίνει την απόλυτη ευθεία στα μαλλιά που είμαι σίγουρη ότι κι εσύ έχεις ζηλέψει όταν τη βλέπεις σε φωτογραφίες περιοδικών.

A video posted by Hamdi soysal (@hamdivassago) on

 

Πες μου ότι δεν θα δείξεις αυτό το video στον κομμωτή στην επόμενη επίσκεψή σου; Μόνο μην αφήσεις την αδερφή, την κολλητή ή τη γειτόνισσα να το δοκιμάσουν πάνω σου! Μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά χρειάζεται δεξιοτεχνία.