ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Rose Gold Smokey Eyes: Τα σωστά βήματα για να τα πετύχεις

Τα smokey eyes είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο φθινοπωρινό / χειμωνιάτικο μακιγιάζ μας, δίνουν ένταση στο βλέμμα και κάνουν τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα. Από την άλλη πλευρά, αν σου φαίνεται πολύ νωρίς - το καλοκαίρι μόλις τελείωσε- να φορέσεις τις ματ σκούρες αποχρώσεις στα μάτια σου, τότε μόλις βρήκαμε το πιο λαμπερό smokey eye που μπορείς να υιοθετήσεις αυτή την περίοδο και να τονίσεις το εναπομείναν μαύρισμα σου.

Για την ακρίβεια,  το συγκεκριμένο look το είδαμε στον Insta-λογαριασμό του oίκου Marc Jacobs και αποτελεί στην ουσία ένα beauty look από το Marc Jacobs Fall 2018 fashion show που δημιουργήθηκε με τη limited-edition συλλογή μακιγιάζ του brand, «The Jeweled Eye».

 

Αντί για μαύρη σκιά, στο βίντεο  χρησιμοποιείται ένα πολύ μαλακό μολύβι ματιών με glitter εφέ σε μία ροζ- κόκκινη απόχρωση, το οποίο απλώνεται σε όλο το πάνω κινητό βλέφαρο και στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων, ενώ γίνονται τα απαραίτητα σβησίματα με το πινελάκι.

Στη συνέχεια απλώνεται στο κέντρο του βλεφάρου και με φορά προς τα έξω μία χρυσή σκιά, ενώ οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν με το μαύρο μολύβι στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων και στην εξωτερική γωνία των ματιών για να δοθεί μεγαλύτερο βάθος  και τη μάσκαρα, που κάνει πιο εντυπωσιακές τις βλεφαρίδες.

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/marcjacobs