BEAUTY NEWS

Rare Beauty: Τα καλλυντικά της Selena Gomez ήρθαν στην Ελλάδα και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το πού θα τα βρεις

Sephora

Πριν δύο περίπου χρόνια, σε ενημερώναμε από αυτή εδώ τη στήλη πως η Selena Gomez ετοιμάζει το δικό της brand ομορφιάς. Το περασμένο Φεβρουάριο η ίδια τοποθετήθηκε επισήμως μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, ενημερώνοντάς μας πως πρόκειται να κυκλοφορήσει το δικό της brand ομορφιάς και να, που η Rare Beauty ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα και σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει ο μήνας; Στα εξηγώ όλα αναλυτικά παρακάτω.

Το πάθος της Selena Gomez για τα προϊόντα ομορφιάς γεννήθηκε σε νεαρή ηλικία, από τη στιγμή που έκατσε στην πρώτη της καρέκλα μακιγιάζ. Κάπως έτσι, τα τελευταία τρία χρόνια, αποφάσισε να διοχετεύσει την αγάπη της για το μακιγιάζ στην ανάπτυξη της Rare Beauty. Ήθελε να δημιουργήσει ένα εμπορικό σήμα ομορφιάς που υπερβαίνει τα φυσικά προϊόντα, βοηθά τους ανθρώπους να αισθάνονται αυτοπεποίθηση και γιορτάζει αυτό που τους κάνει μοναδικούς. «Ήθελα να κάνω ένα brand που θα αισθάνεται κάθε γυναίκα άνετα. Νομίζω ότι οι άνθρωποι αισθάνονται την πίεση του ότι πρέπει να μοιάζουν με όλους τους άλλους ή πρέπει να ακολουθούν/ αγοράζουν κάτι επειδή όλοι το κάνουν. Θέλω όλοι μας να σταματήσουμε να συγκρίνουμε τον εαυτό μας και να αρχίσουμε να αγκαλιάζουμε τη δική μας μοναδικότητα» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, τότε χαρακτηριστικά.

Το μήνυμα της Rare Beauty

Η Selena συζητά ανοιχτά τον «μύθο της ομορφιάς» και τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες που έχει θέσει η κοινωνία και είναι αδύνατο να επιτευχθούν. Δημιούργησε τη Rare Beauty για να αμφισβητήσει τον μύθο της ομορφιάς της φυσικής τελειότητας. Η Rare Beauty χρησιμοποιεί το μακιγιάζ ως ένα εργαλείο για να γιορτάσει ό, τι κάνει τους ανθρώπους να είναι διαφορετικοί και να φτάνουν σε έναν τόπο αγάπης και αποδοχής προς τον εαυτό τους.

Ποια προϊόντα θα βρεις στο beauty brand της Selena Gomez

Τα προϊόντα Rare Beauty έχουν σχεδιαστεί για την καθημερινή αυτοέκφραση και κάθε προϊόν έχει μια μοναδική ιστορία. Από την ίδρυσή της, η Selena συμμετέχει σε κάθε βήμα ανάπτυξης του προϊόντος. Είτε δοκιμάζει κάθε προϊόν είτε αναπτύσσει ένα σχέδιο για το πρώτο Blot & Glow Touch-Up Kit που είναι βολικό για μεταφορά, η Selena έχει επηρεάσει κάθε πτυχή. Μάλιστα, το Perfect Stroke Matte Liquid Liner της Rare Beauty- ένα αδιάβροχο υγρό eyeliner- είναι εμπνευσμένο από έναν καλλιγράφο και αποτελείται από περισσότερες από 1000 μεμονωμένες τρίχες.

Η συλλογή περιλαμβάνει το Always An Optimist Illuminating Primer, που δημιουργεί τον απόλυτο καμβά για το μακιγιάζ μιας και λειαίνει, ενυδατώνει και φωτίζει σε μία μόλις κίνηση, το Always an Optimist 4-in- 1 Mist,ένα εξαιρετικά φίνο mist για την ενίσχυση της λάμψης της επιδερμίδας που ενυδατώνει, προετοιμάζει, σταθεροποιεί και αναζωογονεί το δέρμα, το ανάλαφρο foundation Liquid Touch Weightless Foundation που προσφέρει προσαρμόσιμη μεσαία προς πλήρη κάλυψη & το Liquid Touch Brightening Concealer, ένα ενυδατικό και προσαρμόσιμο concealer που γίνεται ένα με την επιδερμίδα για μη ανιχνεύσιμη κάλυψη που δεν σπάει. Και τα 2 είναι διαθέσιμα σε 32 αποχρώσεις.

Ακόμη, θα βρεις το With Gratitude Dewy Lip Balm, ένα ενυδατικό, περιποιητικό balm για τα χείλη που παρέχει προσαρμόσιμο χρώμα με φυσικό δροσερό αποτέλεσμα, διαθέσιμο σε οκτώ αποχρώσεις, το Lip Souffle Matte Lip σε 12 αποχρώσεις, με ανάλαφρη και ενυδατική σύνθεση και πλούσιες χρωστικές που γλιστράει εύκολα στα χείλη, το Positive Light Liquid Luminizer σε οκτώ αποχρώσεις, ένα υγρό προϊόν φωτοσκίασης που γίνεται σαν δεύτερο δέρμα και δημιουργεί άμεσα δροσερή, προσαρμόσιμη λάμψη, το ανάλαφρο υγρό ρουζ Soft Pinch Liquid Blush σε οκτώ αποχρώσεις (τέσσερις δροσερές και τέσσερις ματ),  το Brow Harmony Pencil & Gel ένα αδιάβροχο προϊόν για τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια και τρία πινέλα.

Rare Beauty Selena Gomez

Από το πρώτο προϊόν της Rare Beauty που πωλείται, ένα ποσοστό όλων των πωλήσεων, καθώς και τα κεφάλαια που συγκεντρώνονται από τους εταίρους, θα αφιερωθούν στο Rare Impact Fund που αποσκοπεί στην αύξηση της πρόσβασης σε πόρους ψυχικής υγείας. Το ταμείο Rare Impact Fund ανακοίνωσε πρόσφατα έναν φιλόδοξο στόχο να συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ κατά τη διάρκεια των επόμενων 10 ετών για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των ελλείψεων στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας για τις υποεξυπηρετούμενες κοινότητες, γεγονός που θα το κάνει ένα από τα μεγαλύτερα γνωστά ταμεία για την υποστήριξη της ψυχικής υγείας από μια εταιρική οντότητα.

Πού θα βρεις τα προϊόντα της Rare Beauty στην Ελλάδα

Τα προϊόντα Rare Beauty θα είναι διαθέσιμα στo www.sephora.gr και Sephora App από σήμερα, 1η Ιουλίου 2021.