ΝΥΧΙΑ

Raindrop Nails: Όταν οι σταγόνες της βροχής γίνονται τέχνη πάνω στα νύχια σου

Pexels

Με τον καιρό να μη θυμίζει σε τίποτα Μάιο – πόσο μάλλον καλοκαίρι- αυτή και την περασμένη εβδομάδα, τα Raindrop Nails αποκτούν ένα μεγαλύτερο νόημα. Όταν λοιπόν, η ζωή καθοδηγεί τη φαντασία, τότε οι σταγόνες της βροχής γίνονται τέχνη πάνω στα νύχια.

Βγαλμένα από την ίδια τη ζωή και τον καιρό αυτή την περίοδο, τα Raindrop Nails έρχονται, όπως μαρτυρά το όνομά τους, να μιμηθούν το εφέ της βροχής στα νύχια. Μικροσκοπικές διάφανες σταγόνες (όπως αυτές του νερού) στολίζουν τη βάση των νυχιών, η οποία βάφεται σε διάφορες αποχρώσεις, ανάλογα με το γούστο, το στιλ και την περίσταση. Για παράδειγμα, αν θέλει κανείς να πετύχει ένα πιο cool, summery αποτέλεσμα, μπορεί να διαλέξει μία baby blue ή έντονη μπλε απόχρωση, αν θέλει ένα πιο «κλασικό» mani, να επιλέξει ένα υπέροχο κόκκινο ή αν επιθυμεί κάτι πιο διακριτικό, να πει το «ναι» στα nudes.

Φυσικά, εκτός από τη μονοχρωμία, ως επιλογή  (για τη βάση των νυχιών) υπάρχει και ο συνδυασμός διάφορων τάσεων, όπως το ombre εφέ, το γαλλικό μανικιούρ, τα chrome nails κλπ, ενώ μπορεί κανείς να πειραματιστεί με την αντίθεση ματ φινιρίσματος και των πιο glossy drops. Φαντασία να υπάρχει!

The best part; Σε περίπτωση που θέλει κανείς να δοκιμάσει το συγκεκριμένο #mani, θα χρειαστεί εκτός από το base coat και το βερνίκι νυχιών, ένα εργαλείο για κουκκίδες (dotting tool) και ένα gel top coat.

5 ιδέες για να δοκιμάσεις την τάση των Raindrop Nails στα νύχια σου

Σε διάφανη βάση για ένα πραγματικά cool αποτέλεσμα

Στα πιο «δροσερά» χρώματα του καλοκαιριού

Αν πάλι αγαπάς τα pastels και το ombre εφέ στα νύχια, πώς θα σου φαινόταν το παρακάτω mani;

Fairy chrome raindrop nails: Το πιο funky μανικιούρ

Orange is the new black

How To: Πώς θα πετύχεις μόνη σου την τάση των Raindrop Nails;

@endi.nails so simple and still so gorgeous 🌧 Using @BeetlesGelPolishOfficial Medium Almond Full Cover Extentions #raindropnails #glassnails #beetlesgelx #gelxnails #pinterestnails ♬ sonido original – tus canciones favoritas aquí👇

Σε τελική ανάλυση, αφού δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον καιρό, μήπως να το ρίξουμε στο nail art;