ΜΑΛΛΙΑ

Πυκνά και λαμπερά μαλλιά με τη νέα σειρά Orzene Hyalucare

Το ORZENE HYALUCARE με υαλουρονικό οξύ, που υπόσχεται να μεταμορφώσει τα μαλλιά σας, προσφέροντάς τους πυκνότητα, ενυδάτωση και φυσικά εκτυφλωτική λάμψη, με ένα μοναδικό Νέο άρωμα Orzene!

Το ORZENE, με εξειδικευμένα προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών, απαντά αποτελεσματικά στην ανάγκη για ορατά πυκνότερα και ενυδατωμένα μαλλιά με λάμψη που διαρκεί, με μία νέα σειρά με πολλαπλά οφέλη, για υγεία και ζωντάνια. Τα 4 νέα προϊόντα ORZEN HYALUCARE κρύβουν μέσα τους ένα μοναδικό μείγμα από σύμπλεγμα Υαλουρονικού Οξέος και Βιταμίνης Β, ενισχυμένο με το Shine Elixir, για μια ολιστική θεραπεία που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και πιο πυκνά μαλλιά, που ακτινοβολούν υγεία!

Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται ευρέως στην αισθητική ιατρική και την καλλυντική φροντίδα του δέρματος και είναι γνωστό για την ιδιότητά του να ανανεώνει τα κύτταρα. Και στην κατηγορία της περιποίησης μαλλιών, πρωτοποριακές συνθέσεις με διαφορετικές τεχνολογίες λειτουργούν ως πηγές αναδόμησης και ανασύστασης της τρίχας, προσφέροντας έτσι υγιέστερη και νεανικότερη όψη και στα μαλλιά, αφού διεισδύουν στο βάθος της, ενδυναμώνοντάς την εσωτερικά.

H σύνθεση της νέας σειράς ORZENE HYALUCARE βασίζεται σε ένα μοναδικό μείγμα εξελιγμένου συμπλέγματος υαλουρονικού οξέος και κατιονικού μαλακτικού με διαφορετικά μοριακά βάρη, για μέγιστη εναπόθεση στην τρίχα και στο τριχωτό της κεφαλής. Σε συνδυασμό με το προηγμένο σύμπλεγμα βιταμίνης Β, η νέα σειρά ORZENE HYALUCARE προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, σώμα και όγκο στην τρίχα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και από τη φθορά του styling, αφού επιδιορθώνει τους μηχανισμούς αυτοπροστασίας της. Το αποτέλεσμα είναι ορατά λαμπερά και πυκνότερα μαλλιά, βαθιά ενυδατωμένα, που διατηρούν την ελαστικότητά, την υγεία και τη λάμψη τους.

Η νέα σειρά ORZENE HYALUCARE Πυκνότητας & Ενυδάτωσης αποτελεί την απόλυτη ολιστική θεραπεία για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, για την ανάκτηση της υγιής τους όψης και της φυσικής τους λάμψης.

 

Το ταξίδι του ORZENE ανά την Ελλάδα συνεχίζεται, με επόμενο σταθμό τον Σκλαβενίτη στο Κερατσίνι το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου! Μετά το Ηράκλειο της Κρήτης, οι ambassadors του brand, ο διάσημος hair expert Βασίλης Μπουλούμπασης και η αγαπημένη παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη, θα βρίσκονται στο Σκλαβενίτη Κερατσινίου, Λ. Δημοκρατίας 200 και Σαλαμίνος, από τις 10.00 το πρωί έως και τις 15.00 το απόγευμα, προσφέροντας μοναδικές συμβουλές και οδηγίες για λαμπερά και όμορφα μαλλιά. Τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και η νέα σειρά ORZENE HYALUCARE σας περιμένουν να τα γνωρίσετε από κοντά και να κερδίσετε μοναδικά ORZENE δώρα!

Follow Orzene and Shine on!