ΜΑΛΛΙΑ

Πώς να κάνεις wavy μαλλιά μέσα σε 5′

Σε μία ώρα έχεις ραντεβού και δεν έχεις καν μπει στο μπάνιο. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι πρέπει να παραλείψεις βήματα από την προετοιμασία σου και φυσικά ούτε λόγος να δοκιμάσεις αυτό το cool updo που θα ολοκλήρωνε άψογα το outfit που έχεις σκεφτεί. Τι κάνεις όμως με τα μαλλιά σου;

Ένα wavy hairstyle είναι πάντα μία από τις πιο ασφαλείς επιλογές. Ταιριάζει σχεδόν με όλα τα στιλ και χαρίζει πάντα έναν cool αέρα στο outfit. Και υπάρχει τρόπος να το κάνεις μέσα σε 5′, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είναι η λύση για το hairstyle σου όταν είσαι αργοπορημένη.

How to:

– Πιάνεις τα μαλλιά σου σε μία σφιχτή αλογοουρά πολύ ψηλά στο κεφάλι σου με ένα λαστιχάκι.

– Παίρνεις το ειδικό σίδερο για μπούκλες -εκτός κι αν ξέρεις να το κάνεις με το σίδερο ισιώματος- και ξεκινάς να κάνεις μπούκλες διαλέγοντας μικρές τούφες από την αλογοουρά σου. Καλύτερα το σίδερο να είναι χοντρό για να βγει πιο φυσικό το αποτέλεσμα.

– Βγάζεις το λαστιχάκι από τα μαλλιά σου και τα τινάζεις λίγο για να ανακατευτούν οι τούφες μεταξύ τους.

 

Extra tip: Μπορείς να ψεκάσεις με λακ για κράτημα ή με ένα salty spray και να δουλέψεις λίγο τις μπούκλες με τα δάχτυλά σου. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό και χωρίς να έχεις ξοδέψει ώρες με το σεσουάρ μπροστά στον καθρέφτη σου.