ΜΑΛΛΙΑ

Πώς να δώσεις extra όγκο στα μαλλιά σου

Αν είσαι από αυτές που έχουν λεπτή τρίχα, τότε ο όγκος θα είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις σχετικά με τα μαλλιά σου. Υπάρχει όμως τρόπος να το διορθώσεις αρκεί να είσαι προσεκτική με την περιποίησή τους. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και σίγουρα θα δεις τα μαλλιά σου ανανεωμένα.

– Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις τον τύπο των μαλλιών σου, αν δηλαδή είναι κανονικά, ξηρά ή λιπαρά και να επιλέξεις ένα σαμπουάν που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.

Απέφυγε τα βαριά προϊόντα styling που βαραίνουν την τρίχα σου και χάνει πολύ εύκολα τον όγκο που τόσο έχεις προσπαθήσει να πετύχεις.

Κάνε μία δοκιμή στο λούσιμο να ξεκινήσεις με το conditioner και μετά να βάλεις το σαμπουάν. Ναι καλά άκουσες! Το conditioner συνήθως βαραίνει την τρίχα κι έτσι μειώνει τον όγκο της. Αν όμως χρησιμοποιήσεις μετά το σαμπουάν, θα καθαρίσει όλα τα υπολείμματα από το conditioner και τα μαλλιά σου θα μείνουν πιο ελαφριά.

– Την ώρα που τα στεγνώνεις με το σεσουάρ, ξεκίνα από τις άκρες και κατέληξε στη ρίζα. Στο τέλος, αναποδογύρισε το κεφάλι σου και επέμεινε με το σεσουάρ στη ρίζα για ακόμα περισσότερο όγκο.

– Τελευταία λύση είναι το ελαφρύ κρεπάρισμα. Δεν εννοώ να γίνεται σας τις κυρίες της δεκαετίας του ’80 Που κυκλοφορούσαν σχεδόν με 2 κεφάλια, αλλά λίγος όγκος όπου έχεις ανάγκη δεν βλάπτει.

Φυσικά τα εξειδικευμένα προϊόντα για όγκο πάντα είναι χρήσιμα, όπως: 

Δοκίμασε το Nioxin Diaboost για να χαρίσεις στα μαλλιά σου όγκο εύκολα και γρήγορα.

Ο αφρός της Kérastase Densimorphose από τη σειρά Densifique θα χαρίσει στα μαλλιά σου πλούσιο σώμα και θα τους δώσει άμεσα όγκο.

Το L’Oréal Professionnel Tecni Art Full Volume Extra Mousse θα δώσει στα μαλλιά σου όγκο και κράτημα χωρίς να τους στερήσει την φυσική τους κίνηση.