ΜΑΛΛΙΑ

Ψάχνεις για το τέλειο φθινοπωρινό καρέ; Δες το κούρεμα της Taylor Hill

taylor_hill/ Instagram/

Το καρέ- σε όλες τις εκδοχές του– είναι ξεκάθαρα μέσα στα τρία κουρέματα από τις πασαρέλες που θα βλέπεις παντού και το φετινό φθινόπωρο/χειμώνα.

 

Και δεν είναι μόνο οι πασαρέλες, είναι οι διάσημες κυρίες της showbiz, οι influencers στα social media, οι διάσημοι hairstylists που στηρίζουν την επιλογή του καρέ, «πείθοντας» ή έστω βάζοντας σε πειρασμό όσες έχουμε μακριά μαλλιά και τόσα χρόνια αντιστεκόμαστε σθεναρά στο να τα κόψουμε.

Κι όπως σου έχω ξαναπεί, είναι φρέσκο, πρακτικό κούρεμα (πόσο μάλλον τώρα που φοράμε μάσκα και δεν θέλουμε τα μαλλιά μας να μπλέκονται συνεχώς), αλλά το καλύτερο, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλές εκδοχές του, από πολύ κοντό- το γνωστό bob- πιο wavy, μακρύ καρέ, μέχρι τους ώμους ή ακόμη και να το συνδυάσεις με αφέλειες.

Άλλωστε, «καρέ και αφέλειες» ήταν τα δύο πιο hot κουρέματα για το φθινόπωρο, σύμφωνα με τον hairstylist Chris Appleton, τον κομμωτή δηλαδή που επιμελείται τα μαλλιά της θεάς Jennifer Lopez.

Κι αν ήδη έχεις πάρει απόφαση να κόψεις τα μαλλιά σου και δεν ξέρεις ποια εκδοχή του καρέ να υιοθετήσεις στα μαλλιά σου, δεν έχεις παρά να δεις αυτή τη στιγμή το καρέ της Taylor Hill.

Το καρέ της Taylor Hill

Στο σωστό μήκος, πλαισιώνει τέλεια το πρόσωπό της, δημιουργώντας ένα effortless αποτέλεσμα.

Αλλά δεν είναι μόνο το τέλειο κούρεμα, το hairstyling παίζει κι αυτό το ρόλο του, στη δημιουργία μίας πιο cool υφής στα μαλλιά, που πετυχαίνει το μοντέλο. Ένα texture spray αν έχεις ίσια μαλλιά ή αντίστοιχα ένας αφρός/ κρέμα διαμόρφωσης αν έχεις σγουρά μαλλιά, είναι από τα προϊόντα που θα σου χαρίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πώς σου φαίνεται;