BEAUTY TESTIMONY

Πρώτη φορά που έκανα Lipo Laser (και ακολούθησαν άλλες 5)

Pexels

Θα ξεκινήσω με σημαντικό disclaimer που δεν πρέπει να χαθεί κάπου ανάμεσα στις παρακάτω λέξεις που μπορεί και να διαβάσεις διαγώνια. Ο λόγος που δεν θα βρεις καμία μέτρηση και κανένα φωτογραφικό ντοκουμέντο πριν και μετά στο κείμενο, είναι για να αποφευχθεί η οποιαδήποτε σύγκριση των αποτελεσμάτων που είχε σε μένα το Lipo Laser, σε σχέση με αυτό που μπορεί να κάνει σε σένα. Η αλήθεια είναι πως εγώ έχει τύχει να απογοητευτώ στο παρελθόν διαβάζοντας ή ακούγοντας για όλες αυτές τις θαυματουργές δίαιτες που κάποιοι έχασαν 7 κιλά σε 10 μέρες κι εγώ έπεφτα μόνο 1500 γραμμάρια. Έχοντας πει αυτά, ας πάμε στο παρασύνθημα.

Επισκέπτομαι το Αssai τα τελευταία 8 χρόνια της ζωής μου και αφήνομαι στις skin coaches μου κυρίως για το πρόσωπό μου. Φέτος, με την ψυχολογία της πανδημίας και της λοιπής δυστοπικής πραγματικότητας να με βαραίνει (#διπλής), είχα φάει κάπως περισσότερο και είχα γυμναστεί κάπως λιγότερο. Ήθελα κάτι να boostάρει τον αδυνατιστικό παράγοντα που ουδέποτε ήταν φοβερά ενεργός στο δικό μου κορμί και παράλληλα να εκμηδενίσει την ανάγκη για γυμναστήριο – καθότι, είπαμε, η διάθεση δεν ήταν και στα καλύτερά της. «Θα κάνουμε μερικές συνεδρίες Lipo Laser, μην ανησυχείς», ήχησαν οι σάλπιγγες της αποκάλυψης.

Και εγένετο Lipo Laser

Αυτό το μηχάνημα, λοιπόν, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη λιποδιάλυση. Προκαλεί μόνιμη διάλυση των λιποκυττάρων και αποκατάσταση της τοπικής συσσώρευσης λίπους μέσα σε λίγες εβδομάδες. Το Lipo Laser εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε περιοχή παρουσιάζει συσσώρευση λίπους, μηρούς, γλουτούς, γόνατα, κοιλιά κλπ.

Η διαδικασία
Η χρήση διοδικού λέιζερ 1060nm και η διαρκής εκπομπή της ενέργειας του, αυξάνει τα επίπεδα θερμοκρασίας του λιπώδους ιστού τοπικά μεταξύ 42-47 βαθμών Κελσίου. Με αυτόν τον τρόπο καταστρέφει μόνιμα την δομή τους (απόπτωση), ενώ η ταυτόχρονη και διαρκής ψύξη της επιδερμίδας εξαλείφει οποιαδήποτε παρενέργεια στις ανώτερες δομές.

Στην ουσία δηλαδή, πρώτα με τυλίγουν με τις 2 ζώνες που βλέπεις στη φωτογραφία στην περιοχή στην οποία θα εφαρμοστεί το Lipo Laser. Έπειτα κουμπώνουν  τις ειδικές κεφαλές οι οποίες επί 25 λεπτά ψύχουν και θερμαίνουν τα σημεία στα οποία εφάπτονται. Εδώ θα πρέπει να πω με πάσα ειλικρίνεια ότι δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο έχω ζήσει. Σίγουρα δεν είναι και ό,τι πιο δυσάρεστο. Ανάλογα με την περιοχή και την επιδερμίδα, η ενόχληση είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη. Ας πούμε, εγώ πάνω από τα γόνατα, δεν πέρασα καθόλου καλά. Αλλά προτιμούσα αυτή τη μερική και βραχεία δυσφορία από τις λιπαποθήκες μου. Choices!

Tip: Μπορείς να δεις ένα επεισόδιο από την αγαπημένη σου σειρά – δεν θα προλάβει καν να τελειώσει. Εκτός αν βλέπεις Only Murders in the Building, βέβαια, που ταιριάζει ταμάμ χρονικά (και είναι σπουδαίο).

Τι αποτελέσματα βλέπουμε;
Σε κάθε εφαρμογή του Lipo Laser, επιτυγχάνεται μόνιμη διάλυση του 24% των λιποκυττάρων. Σε τουλάχιστον 4 εβδομάδες, έχουμε εμφανή αποτελέσματα. Οι επίπεδες κεφαλές του μηχανήματος, οι οποίες δεν προκαλούν αναρρόφηση, προσφέρουν ομοιόμορφα και φυσικά αποτελέσματα. Παράλληλα, η χρήση θερμικής ενέργειας διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς σύσφιγξης του δέρματος μέσω της ενεργοποίησης των ινοβλαστών για παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Όλα αυτά τα διάβασα στο ίντερνετ. Η προσωπική μου εμπειρία είναι η εξής: Έκανα 6 συνεδρίες Lipo Laser (μηρούς, γλουτούς και πάνω από τα γόνατα από 2 φορές η κάθε περιοχή) και παράλληλα έπινα πολύ νερό, έτρωγα συμπαθητικά και προσπαθούσα να μην πίνω πολύ. Η αλλαγή δεν ήταν άμεση και σίγουρα όχι απότομη. Έγινε μια σταδιακή αποσυμφόρηση του όγκου στις περιοχές που δουλέψαμε. Κιλά μπορεί να μην έχασα – δεν ήταν αυτός ο σκοπός – αλλά τα πόδια μου τα νιώθω ελαφρύτερα και να έχουν ξεφουσκώσει. Ναι, μπαίνουν σε παντελόνια που δεν έμπαιναν και επίσης, δεν το βλέπω μόνο εγώ, αλλά και όλοι όσοι με συναντούν καθημερινά και παρατηρούν αυτή την αλλαγή. Παράλληλα έχω ξεκινήσει ξανά το γυμναστήριο 2 με 3 φορές την εβδομάδα και νιώθω πως μπαίνω και πάλι σε φόρμα. Είπαμε, η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Άλλωστε, το θέμα δεν είναι να προλάβουμε να ετοιμαστούμε για την παραλία, το θέμα είναι να προλαβαίνουμε να μας αγαπάμε προτού αποφασίσουμε να βελτιώσουμε/ διορθώσουμε/ αλλάξουμε οτιδήποτε σ’ εμάς. Γιατί στο σωστό tutorial του πώς να τα βρεις με τον εαυτό σου, πρώτα είναι η αποδοχή και μετά έρχεται η όποια αλλαγή μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Για μένα, φέτος, ήρθε και λέγεται Lipo Laser. What’s next?