ΚΟΥΡΕΜΑ

Πρέπει να δεις το νέο κούρεμα της Μαρίας Μπεκατώρου

Η νέα σεζόν ξεκινά και όπως εμείς συνεχώς μιλάμε για αλλαγές κι ανανέωση για να περάσει αναίμακτα το φθινόπωρο, το ίδιο κάνουν και οι διάσημες κυρίες εκτός αλλά κι εντός συνόρων. Μετά την εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της Βίκυς Καγιά και την φρέσκια της Μαίρης Συνατσάκη, η Μαρία Μπεκατώρου έρχεται να διευρύνει τη λίστα με ένα ακόμα νέο hairlook.

Η γλυκιά παρουσιάστρια έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες, διατηρώντας το ξανθό χρώμα των μαλλιών, εμφανώς πιο περιποιημένο. Υπεύθυνος για το κούρεμα είναι ο hairstylist Στέφανος Βασιλάκης και καθώς φαίνεται έκανε πολύ σωστή επιλογή.

Μετά το καρέ λοιπόν, οι αφέλειες θα είναι το επόμενο trend που θα μας απασχολήσει αυτή τη σεζόν και νομίζω ότι σου έχουν λείψει λίγο.

A post shared by rrevi (@rrevi) on

 

Η αλλαγή έγινε γνωστή μέσα από ένα post της Ρούλας Ρέβη, η οποία φωτογράφιση την Μαρία Μπεκατώρου για τη νέα σεζόν στο κανάλι του Ant1.

A post shared by ANT1 (@ant1tv) on

Επιτέλους, είδαμε την Μαρία Μπεκατώρου με ένα διαφορετικό hairstyle από αυτό που μας είχε συνηθίσει. Είναι μοντέρνο, της προσδίδει στιλ και την διαφοροποιεί από το κλασσικό hairstyle με το οποίο την έχουμε συνηθίσει.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency