ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Ποτέ δεν ξέρεις πού θα βρεις την επόμενή σου έμπνευση

Eπτά διαφορετικές ιστορίες, ή καλύτερα επτά διαφορετικές γυναίκες, δυναμικές και όμορφες με τους δικούς τους όρους, «πρότυπα», απ' αυτά τα αλλιώτικα, που ορίζουν εκείνες τις επιλογές τους και το κάθε τους βήμα, αναμένονται εδώ για να μοιραστούν μαζί σου την κινητήριό τους δύναμη.

 

Λέω να σου αφήσω μερικές σκόρπιες σκέψεις και να φτιάξεις το δικό σου παζλ. Είσαι μια γυναίκα νέα, ώριμη, εργαζόμενη, ή μη, σε μια εποχή που ο ρόλος σου στην κοινωνία είναι πολύπλευρος. Ένα ρόλο, που θέλει δύναμη, πάθος, αγάπη, πείσμα, ευαισθησία, ωριμότητα, υπομονή, πίστη, προσαρμοστικότητα και σίγουρα καθαρή ματιά. Ανακάτεψε για λίγο μερικές λέξεις με συναισθήματα. Εργαζόμενη. Άνεργη. Εργαζόμενη μητέρα. Συνταξιούχος. Φοιτήτρια. Επιχειρηματίας. Υπάλληλος. Εθελόντρια. Σύζυγος. Κόρη. Φίλη. Μαμά. Αισιόδοξη. Παθιασμένη. Δυναμική. Ευφάνταστη. Δραστήρια. Ανεξάρτητη. Μοντέρνα. Παραδοσιακή. Ευαίσθητη. Μπορώ να προσθέσω εκατοντάδες έννοιες και πλαίσια που μπαίνεις, βρίσκοντας τρόπους να εξελιχθείς.

Kράτησε για τώρα μερικές εκφράσεις από τις επτά γυναίκες που θα μοιραστούν μαζί σου την πιο απλή και δυναμική ομορφιά τους.

«Φτιάχνεις εικόνες, ελευθερώνεις τον νου σου και αναζητάς όμορφα πράγματα».

«Η ομορφιά είναι στα απλά. Να ξυπνάς το πρωί χωρίς ίχνος μακιγιάζ και να είσαι καλά, να σου χαμογελάς».

«Να στοχεύεις μακριά για να φτάσεις μακριά. Βασικά να μπορείς να στοχεύεις».

«Η κινητήριος δύναμή μου, είναι ότι πραγματικά, πιστεύω στον εαυτό μου».

«Η ζωή είναι όμορφη γιατί είναι οι στιγμούλες μας. Αυτές υπολογίζω».

«Νιώθω δυνατή όταν βάζω κάτι στο νου μου που θέλω να γίνει και το πετυχαίνω, άσχετα με το αν είναι κάτι μικρό και καθημερινό ή κάτι μεγαλύτερο».

 «Να αγαπάς τα πράγματα που κάνεις για να σ’ αγαπήσουν κι αυτά».

 

Το νου σου όμορφη φίλη μου, στο κάθε φορά που το γιορτάζεις με τις γυναίκες του υπόλοιπου πλανήτη. Μπορείς να είσαι όμορφη με τους δικούς σου όρους.  Αλήθεια, μπορείς!

Μείνε συντονισμένη εδώ για περισσότερα σε λίγες ώρες.

#mylieracpower

εις το επανιδείν