BEAUTY TIPS

Πώς το barre à terre και το αποσμητικό σου θα σου προσφέρουν ευεξία

Αγγελική Καλαμαρά

Γυμνάζομαι από μικρή. Έχω δοκιμάσει πολλά είδη γυμναστικής, γιατί με ιντριγκάρει κάθε καινούργια πρόκληση για το σώμα μου. Η σωματική άσκηση μού δίνει τις απαραίτητες ανάσες για να βγάλω τη ημέρα. Με αποφορτίζει, με χαλαρώνει και με κάνει να νιώθω πιο ανάλαφρη.

Επειδή πάντοτε θαύμαζα την αντοχή και την ελαστικότητα που έχουν οι χορεύτριες του κλασικού μπαλέτου, τελευταία ασκούμαι στο barre à terre. Είναι μια σειρά χορογραφημένων ασκήσεων που προέκυψε από την ανάγκη των τραυματισμένων χορευτριών να συνεχίσουν να ασκούνται στο έδαφος χωρίς μπάρα. Παρόλο που δεν είχα καμία σχέση με το μπαλέτο, το barre à terre με κέρδισε αμέσως. Είναι απαιτητικό και εξαντλητικό, αλλά δυναμώνει όλο το σώμα μου και ενεργοποιεί το πνεύμα μου.

dove Αγγελική Καλαμαρά

Ακόμα και τις δύσκολες μέρες που νιώθω κουρασμένη και βιάζομαι να φτάσει βράδυ για να κουρνιάσω στον καναπέ μου, ή όταν θέλω να ξεσκάσω βγαίνοντας για ποτά με τις φίλες μου, δεν παραλείπω να γυμναστώ και βάζω όλες μου τις δυνάμεις για να το κάνω. Και ξέρω ακριβώς γιατί! Γιατί αμέσως μετά νιώθω ευφορία και ανάταση. Ως δια μαγείας ξεχνάω τα πάντα: σκοτούρες, καθήκοντα, άγχη. Και νιώθω μεγάλη  ικανοποίηση που φέρνω σε πέρας ένα εντατικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης το οποίο συνδυάζει δύναμη, ευλυγισία και αντοχή.

H σχέση μου με το Dove

Οι ασκήσεις στο barre à terre απαιτούν να σηκώνω τα χέρια μου ψηλά και να ιδρώνω πολύ. Πάρα πολύ! Παρόλο που ο ιδρώτας είναι μια απολύτως φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού, πολλές φορές μάς κάνει να νιώθουμε άβολα. Για να σηκώνω τα χέρια μου ψηλά χωρίς δισταγμό και έγνοια, αλλά με μια ακαταμάχητη αίσθηση άνεσης, εμπιστεύομαι το αποσμητικό της νέας, εξελιγμένης σειράς Dove Advanced Care.

dove Αγγελική Καλαμαρά

Εμπιστεύομαι το Dove εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, γιατί είναι η πρώτη μάρκα που έχει απενεχοποιήσει το ευαίσθητο θέμα της μασχάλης.

dove Αγγελική Καλαμαρά

Όλες οι γυναίκες γνωρίζουμε ότι η τέλεια μασχάλη δεν υπάρχει! Φυσική, ξυρισμένη, με σημάδια ή χωρίς, η μασχάλη κάθε γυναίκας είναι υπέροχη και ξεχωριστή. Είναι πραγματικά απελευθερωτικό που το Dove μάς βοηθάει να νιώθουμε μοναδικές ακόμα και για τα σημεία του σώματός μας που συχνά θεωρούνται ταμπού, όπως η ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης.

dove Αγγελική Καλαμαρά

Αγγελική Καλαμαρά

Ανακαλύπτοντας τη νέα σειρά Dove Advanced Care

Η σειρά αποσμητικών Dove Advanced Care είναι η νέα έμπιστη φίλη μου, η οποία, χάρη στη σύνθεσή της, ταυτίζεται απόλυτα με τη vegan και cruelty-free φιλοσοφία μου. Με συνοδεύει κάθε ώρα, σε όλες τις δραστηριότητές μου. Αυτονόητα βρίσκεται και στην gym bag μου, επειδή μου αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου με τον καλύτερο τρόπο πριν και μετά την άσκηση.

dove Αγγελική Καλαμαρά

Το μυστικό της επιτυχίας

Το αγαπημένο μου αποσμητικό διαθέτει νέα εξελιγμένη τεχνολογία τριπλής ενυδάτωσης και είναι εμπλουτισμένο με ενυδατικά συστατικά φυτικής προέλευσης. Από τη νέα σειρά δεν λείπει το ¼ ενυδατικής κρέμας, σήμα κατατεθέν και συνώνυμο της φροντίδας του Dove! Έτσι εξηγείται ότι η φόρμουλα είναι τόσο απαλή, φιλική και ευγενική για την επιδερμίδα του σώματος, ακόμα και μετά το ξύρισμα. Χάρη σε αυτό το δυναμικό combo απολαμβάνω ενισχυμένη προστασία και άνεση που διαρκεί έως και 72 ώρες.

Αγγελική Καλαμαρά

Η νέα σειρά Dove Advanced Care διατίθεται σε μορφή spray και roll-on, και σε πολλά αρώματα. Η δική μου αδυναμία; Το αποσμητικό σε spray και το κλασικό και αναγνωρίσιμο από όλους άρωμα Dove Original.

Το Dove μού προσφέρει την καλύτερη φροντίδα και τη μεγαλύτερη άνεση που ένιωσα ποτέ. Μου δίνει αυτοπεποίθηση και ευεξία ακόμα και στις δυσκολότερες συνθήκες και καταστάσεις. Δεν είναι τυχαία η Νο1 μάρκα αποσμητικών!