ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα βρεις το χρώμα του κραγιόν που σου ταιριάζει με βάση τον υποτόνο της επιδερμίδας σου

Imaxtree

Υπάρχει μία κόκκινη απόχρωση κραγιόν για κάθε γυναίκα. Αυτή που της ταιριάζει περισσότερο, που την κολακεύει, που την κάνει να αισθάνεται ο εαυτός της. Το να διαλέξεις βέβαια, τη σωστή απόχρωση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η απόχρωση που έχει η επιδερμίδα σου ή αλλιώς ο υποτόνος της επιδερμίδας σου παίζει σημαντικό ρόλο σ’ αυτό.

Πώς θα επιλέξεις το χρώμα του κραγιόν σου με βάση τον υποτόνο της επιδερμίδας σου; Πώς θα τον καταλάβεις; Ο οίκος YSL Beauté με αφορμή το λανσάρισμα οκτώ νέων προκλητικών αποχρώσεων του ROUGE PUR COUTURE- που αποτελούσε ανέκαθεν το απόλυτο κόκκινο κραγιόν χάρη στην υφή μεγάλης διάρκειας και την καθαρή λάμψη του,  μοιράζεται μαζί σου έναν έξυπνο οδηγό για να βρεις γρήγορα κι εύκολα τη δική σου ιδανική απόχρωση κραγιόν σύμφωνα με τον υποτόνο της επιδερμίδας σου.

Υπάρχουν τέσσερα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις πανεύκολα αν έχεις ψυχρό, ουδέτερο ή ζεστό υποτόνο επιδερμίδας: το χρώμα των φλεβών σου, ο τρόπος που αντιδρά η επιδερμίδα σου στον ήλιο, τα κοσμήματα που κάνουν την επιδερμίδα σου να λάμπει και τα χρώματα ρούχων που τείνεις περισσότερο να φοράς.

ΨΥΧΡΟΣ
Εάν οι φλέβες δείχνουν περισσότερο μωβ ή γαλάζιες, η επιδερμίδα σου έχει την τάση να καίγεται στον ήλιο, δείχνεις πιο όμορφη με ασημένια ή ροζ χρυσά κοσμήματα και σου αρέσει να φοράς μωβ, ροζ, μπλε και
πράσινο, έχεις ψυχρό τόνο επιδερμίδας. Ιδανικές οι πιο σκούρες, bold αποχρώσεις με μπλε ή μοβ τόνους, όπως μοβ, δαμασκηνί, μπορντό, αλλά και σκούρα κόκκινα.

ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ
Δυσκολεύεσαι να πεις τι χρώμα έχουν οι φλέβες σου; Γαλαζωπό ή πρασινωπό; Μαυρίζεις εύκολα, αλλά όταν μένεις για πάρα πολλή ώρα στον ήλιο, καίγεσαι. Έχεις την τύχη να σου πηγαίνουν τόσο τα χρυσά, όσο
και τα ασημένια κοσμήματα και δεν αποκλείεις κανένα χρώμα ρούχων από την γκαρνταρόμπα σου. Εδώ, το εύρος των αποχρώσεων είναι μεγαλύτερο, θεωρητικά: Από τα πιο βαθιά έως τα πιο ανοιχτά χρώματα.

ΖΕΣΤΟΣ
Οι φλέβες δείχνουν καφέ προς πράσινο χρώμα, είναι ξεκάθαρο. Μαυρίζεις εύκολα, χωρίς να καίγεσαι. Τα κοσμήματα σε χρυσοχάλκινο και χρυσό χρώμα αναδεικνύουν πραγματικά την επιδερμίδα σου και τα
αγαπημένα σου χρώματα είναι το κοραλλί, το πορτοκαλί και το καφέ. Ιδανικές οι πιο φωτεινές, ανοιχτές αποχρώσεις όπως ανοιχτές κόκκινες, πορτοκαλί, κοραλί, ροζ, ροδακινί.