ΜΑΛΛΙΑ

Λατρεύεις τους ψηλούς κότσους στα μαλλιά; Δες πώς θα πετύχεις μόνη σου ένα άψογο top knot

/hairby.brittany Instagram/

Ο χρόνος που «ποτέ δεν σου έφτανε» για να ασχοληθείς με ένα πιο περίτεχνο χτένισμα ή να περιποιηθείς όπως ήθελες τα μαλλιά σου τελικά, υπάρχει.

#Μένεις σπίτι (και εμείς), ενδεχομένως να δουλεύεις από το σπίτι (και εμείς) και σίγουρα αν έχεις τη διάθεση και την υπομονή, τότε υπάρχει χρόνος να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και πιο συγκεκριμένα με τα μαλλιά σου.

Κι αν σου αρέσουν οι ψηλοί κότσοι (aka top knots) και θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να τα καταφέρεις εύκολα πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τότε δεν έχεις παρά να αντιγράψεις τον κότσο της Brittany, ακολουθώντας το παράδειγμά της.

Η Britanny, αφού έκανε takeover σε έναν από τους αγαπημένους μας insta- λογαριασμούς με άφθονο #hairinspo, το maneaddicts, ετοίμασε ένα μικρό βίντεο για το πώς έκανε αυτό το εντυπωσιακό χτένισμα, δείχνοντας βήμα- βήμα πώς μπορούμε να τα καταφέρουμε και εμείς από το σπίτι.

Ποια προϊόντα και εργαλεία χρησιμοποίησε στα μαλλιά της; Πώς τα χώρισε; Πώς πέτυχε το τόσο sleek αποτέλεσμα στον κότσο της;  Πάτα play στο παρακάτω βίντεο!

Το hair tip που μας άρεσε περισσότερο; Το κόλπο με την οδοντόβουρτσα που η ίδια χρησιμοποίησε, αφού πρώτα ψέκασε με λίγη λακ, προς το τέλος του χτενίσματός της, προκειμένου να τιθασεύσει τις τριχούλες που πετούσαν και τις φύτρες, αποφεύγοντας το φριζάρισμα.

Πώς σου φαίνεται το χτένισμά της; Εμάς, πάντως πολύ μας άρεσε.

Ώρα για practice! Τι λες;