ΜΑΛΛΙΑ

Πώς θα κάνεις χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας μόνο τις κάλτσες σου

Imaxtree Imaxtree

Θα ξεκινήσω με τη διαπίστωση ότι μερικά κορίτσια ΔΕΝ βαριούνται στην καραντίνα. Είναι αυτά τα κορίτσια που έχουν άπλετο χρόνο, (συνήθως) δεν έχουν υποχρεώσεις πχ οικογένεια, παιδιά αλλά πάνω από όλα έχουν τη διάθεση να πειραματίζονται με οτιδήποτε στη ρουτίνα ομορφιάς τους.

 

Η hairstylist και beauty expert Justine Marjan (ίσως να τη θυμάσαι από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης μιας και επιμελήθηκε τα χτενίσματα αρκετών οίκων Μόδας) είναι ένα από αυτά τα κορίτσια. Μία ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, είμαι σίγουρη πως θα σε πείσει.

Και δεν είναι μόνο η θετική της διάθεση, που φτιάχνει παράλληλα και τη δική σου, είναι τα beauty tips που σχεδόν σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους followers της. Εκεί εντοπίσαμε πριν λίγες μέρες και το παρακάτω βιντεάκι, στο οποίο η Justine δείχνει πώς πετυχαίνει να κάνει χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά της.

Το διαφορετικό βέβαια, σε αυτό το βίντεο είναι, πως η hairstylist δεν χρησιμοποιεί κάποιο εργαλείο θερμότητας όπως ψαλίδι, ισιωτική κλπ, αλλά μερικά ζευγάρια κάλτσες (για την ακρίβεια, στο συγκεκριμένο βιντεάκι, δύο ζευγάρια).

Πώς πέτυχε τις μπούκλες;

Τα βήματα απλά. Στην αρχή ψεκάζει τα μαλλιά της με ένα spray μαλλιών για να τα προστατεύσει από το φριζάρισμα, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα άψογο hairstyling και στη συνέχεια, αφού τα χωρίσει σε τέσσερα μεγάλα τμήματα, τα τυλίγει γύρω από τις κάλτσες και τα αφήνει μέχρι το επόμενο πρωί. Τόσο απλά, τόσο εύκολα.

Την επόμενη μέρα, ξετυλίγει τα μαλλιά της με προσοχή και ανοίγει τις σφιχτές μπούκλες με τα δάχτυλά της για ένα πιο ομοιόμορφο και αρμονικό αποτέλεσμα. Για όλη τη διαδικασία πάτα play στο παρακάτω βίντεο!

«Κοιμήθηκα με κάλτσες στα μαλλιά μου και το αποτέλεσμα ήταν μπούκλες όπως αυτές που είχαν τα supermodels της δεκαετίας του ’90» σχολίασε χαρακτηριστικά.